elavd Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Gibson ES-335 "Dot Reissue" (με Bare Knuckle Stormy Mondays pickups): www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nuno Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Την αγόρασα πριν μερικούς μήνες και ακόμα δεν λέω να την αφήσω ήσυχη [/img] Gibson Les Paul Custom, "John Sykes" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Την θέλω πολύ στη μπάσομορφή της. Μέχρι και τη ροζ έκδοση σκέφτηκα αλλά δεν είμαι αρκετά άνδρας καθότι λιποψυχάω και τις δυο φορές που επιχείρησα την αγορά της. Αλλά τα τελευταία δυο χρόνια ζητάνε πολλά για αυτό που είναι. εννοεις αυτο μη κολλας αγορι μου....ο Θεος της Τele επαιζε με Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Gibson ES-335 "Dot Reissue" (με Bare Knuckle Stormy Mondays pickups): >:( >:( >:( >:( δηλαδη δεν εισαι πλεον στρατ player? Απαπαπαπαπα χαλασε ο κοσμος. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Gibson ES-335 "Dot Reissue" (με Bare Knuckle Stormy Mondays pickups) >:( >:( >:( >:( δηλαδη δεν εισαι πλεον στρατ player? Απαπαπαπαπα χαλασε ο κοσμος. Να καταγγείλω με τη σειρά μου πως εγώ σε γνώρισα το 2005 να ψάχνεις πληκτρά στα Γιάννενα με honey blonde Strat. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Να καταγγείλω με τη σειρά μου πως εγώ σε γνώρισα το 2005 να ψάχνεις πληκτρά στα Γιάννενα με honey blonde Strat. ;D ;D ;D ;D Κι αφου ειδε οτι κανεις πληκτρας δεν ειχε honey blonde strat το γυρισε στις gibson ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Αυτα παθαινει κανεις. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Mε τους ΕΚΜΕΚ η ακόλουθη γιαγιάκα του '66... Αγαπημένη κιθάρα και με παρελθόν ,βλέπε Don Butler 'Working class heroes' Και σε άλλες μπάντες τζαμαρίσματα κλπ η τσαμπουκαλού μου (La Cabronita project) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BOB10LAMIA Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 D'PERGO LIMITED....δεν ειμαι σιγουρος γιατι εχει εναν ισαξιο αντιπαλο, ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Fender Standard Stratocaster '89 vintage yellow.(Eχει αρχισει να γινεται blonde.. 8)) edi:Κατω απ τον ΒΟΒ εγραψα?Θα μου πεσει καμια limited στο κεφαλι... ;D Ωσαν Γαλατης... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 εννοεις αυτο ΜΑ ΟΜΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ !!! Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση