bouzoukleri Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Michael Kell Patriot Limited Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Infernalgr Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Musicman Axis Supersport Come to the dark side, we have cookies! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπον η περιπτωση μου ειναι ιδιαιτερη... Η αγαπημενη μου κιθαρα ειναι και η "φτηνοτερη" της μικρης συλλογης μου (μια Eric Johnson & Gibson Slash limited edition '08) και ειναι αυτη .....Fender MIM Aztek Gold 2004, 50th Aniv. Η δευτερη ειναι με τους Bill Lawrence μαγνητες. https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μusic Man Steve Morse Y2D αυτή εδώ και κάτι μήνες.... Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Infernalgr Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μusic Man Steve Morse Y2D αυτή εδώ και κάτι μήνες.... ερως... Come to the dark side, we have cookies! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 άστα να πάνε infernal... ;) Αλλά η Axis η δικά σου είναι δικός μου έρως.... ;D ;D ;D Ρε συ τι εκπληκτικά μανίκια είναι αυτά? Δεν παίζονται λέμε.... Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Απο τοτε που την εφτιαξα ειναι αυτη Μark Jenny Swamp Ash nitro reliced blond body Musikraft ultra fat U qs maple/rw neck (10" radius,6150 frets) SD Antiquity tele pickups. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Infernalgr Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 άστα να πάνε infernal... ;) Αλλά η Axis η δικά σου είναι δικός μου έρως.... ;D ;D ;D Ρε συ τι εκπληκτικά μανίκια είναι αυτά? Δεν παίζονται λέμε.... Αστα να πανε, μαζευω λευτα για Silhouette Special τωρα ;) Come to the dark side, we have cookies! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Αστα να πανε, μαζευω λευτα για Silhouette Special τωρα ;) +10000000 οργανάρα !!!! Δεν το συνεχίζω γιατί θα μας βάλουν στο μάτι οι υπόλοιποι. Αξίζει πάντως να την κάνεις την αγορά... Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Aυτή γιατί μου αρέσει πιο πολύ σαν χρώμα. :D Έχει το πιο βολικό μπράτσο, είναι ελαφρούτσικη, με τους Texas Specials τα λέει καλύτερα... InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση