Earendil Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 Η #1 κιθάρα μου (χρονικά, αξιακά και πάει λέγοντας...) Επιφονίτσα του '97, απ'την οποία έχουν μείνει τα τάστα και τα...κσύλα. ;D Θεός σχωρέσ'τον τον Les Paul, αλλά δεν ήξερε τί έχανε. :D :D 8) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 Θεός σχωρέσ'τον τον Les Paul, αλλά δεν ήξερε τί έχανε. :D :D 8) Που δεν είχε τη δικιά σου, στη συλλογή του? ;D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 Που δεν είχε τη δικιά σου, στη συλλογή του? ;D Που δεν είχε SG γενικώς. 8) Από την άλλη, αν μου τη ζητούσε ευγενικά...ποιός ξέρει... :D ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 Φίλε Hadji ωραία η tele σου. Το pickguard ξύλινο είναι? Το pickguard νομίζω πως είναι walnut (καρυδιά), αγορασμένο από Καναδά από τον πρώτο ιδιοκτήτη της κιθάρας (τον mr.qesh, βεβαίως βεβαίως :P ) https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 Εγώ, μετά απο 3-4 χρόνια συμβίωσης με (διάφορες) telecasters, έχοντας μάλιστα αποκτήσει την υπέρτατη (για μένα) tele, δεν μπορώ ακόμα να αποφασίσω αν η #1 κιθάρα μου είναι αυτή ή η strat μου. ...και κάτι μου λέει οτι δεν θα μπορέσω να αποφασίσω ποτέ, όσα χρόνια κι αν περάσουν.... :-\ :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 Eγω ζω ενα δραμα......απο τις 7 κιθαρες μου.....οι 5 ειναι το No. 1 μου. :-X :-X :-X :-X 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ntroulis Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 ε ποσταρε και τις 5 ;), δεν θα σε παρουμε απο τα μουτρα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TbTr Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 Η #1 κιθάρα μου (χρονικά, αξιακά και πάει λέγοντας...) Επιφονίτσα του '97, απ'την οποία έχουν μείνει τα τάστα και τα...κσύλα. ;D Θεός σχωρέσ'τον τον Les Paul, αλλά δεν ήξερε τί έχανε. :D :D 8) Άμα βγάλεις και το αυτοκόλητο θα είναι ακόμα πιο ωραία! :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
inkve Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 washburn challenger ec29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 Άμα βγάλεις και το αυτοκόλητο θα είναι ακόμα πιο ωραία! :P -10 karma από το παιδί αν αποδειχτεί ότι υποστηρίζει ρεαλ.... ;D ..but the sun is eclipsed by the moon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση