mkm Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 Άλλοι έχουν περισσότερες, άλλοι λιγότερες....άλλοι μία και μοναδική! Ποια είναι η όμως η αγαπημένη σας κιθάρα, η #1 δηλαδή? Η δικιά μου είναι αυτή η Gibson 57 aged με την οποία περνάω μαζί της αρκετή ώρα κάθε μέρα... Οι δικές σας #1? https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 dittto.... ;D 57 goldtop cloud 9 η οποία κάποια στιγμή έγινε έτσι και τώρα έτσι... Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirosg Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 Θα συνεχίσω και εγώ με την δική μου 57' 1957 Les Paul Custom VOS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 το παρακανατε με τις les paul :P A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 Ω, ναι ! το ΄57 ήταν μια πολύ καλή χρονιά Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Man LP Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 Standard 60's του 2007 ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 H 88αρα Gunslinger μου! Την αγαπω :-* Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Η κούκλα μου, η μοναδική Ibanez JS 1000 όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Stratocaster κανείς? ??? InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Stratocaster κανείς? ??? Εννοείται. Αλλά δεν βγάζω φωτογραφίες γιατί η έκθεση στο φως του φλας, χαλάει το φινίρισμα και μου αλλάζει τον ήχο. ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση