Προς το περιεχόμενο

Blackstar valve pedals : έχουν πράγματι λαμπάτο ήχο ?

aris 17561

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπερ-λαμπατο,να φανταστεις το εχω πανω στη σερβαντα και φωτιζει ολο το σαλονι.

Κατσε να σου δειξω μια φωτο του σαλονιου μου

Καλά, αυτό το τραπεζάκι του καφέ είναι χάρμα. Πες μου σε ποιά σελίδα του καταλόγου του ΙΚΕΑ μπορώ να το βρώ.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 58
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Άρη σοβαρά για την περίπτωσή σου ο ENGL είναι η μόνη διέξοδος...

Το tubescreamer προαιρετικό, εφόσον έχεις και την HD300 ,απλά θα την γυρίσεις στο preamp , τα outputs σε amp και live , θα βάλεις στο fx1 την προσωμείωση tubescreamer (με το drive λίγο πιο κάτω από τη μέση ή και αρκετά πεσμένο,το tone από 70% και πάνω , bass ριγμένο ,treble κατά βούληση, και output τόσο ώστε η ένταση να είναι περίπου ίδια με το αν είναι το screamer κλειστό)  και λογικά καθάρισες.

Προσωπική άποψη:ΟΧΙ high output μαγνήτες.Σκοτώνουν τις δυναμικές ,ειδικά αν έχουν συνένοχο στο έγκλημα το gain ρυθμισμένο πάνω από το 7

Ποιος ηχος παλικαρι μου?

Αυτος δεν ειναι απλα ηχος .... ειναι η επελαση των ορδων του ΓΚΛΟΥΘ,η οχλοβοη της Ιεριχους και ο επιθανατιος ρογχος  της σφαγμενης παρθενας του Θωρ μαζι! ;D

Niko αν εχω καταλαβει καλα , το μεταλ για εσενα δεν υφισταται σαν μουσικη ?  ??? ???

Niko αν εχω καταλαβει καλα , το μεταλ για εσενα δεν υφισταται σαν μουσικη ?  ??? ???

φυσικα και υφισταται,πλακα κανω ,προσωπικα παντως στις περισσοτερες των περιπτωσεων το βρισκω τραγικα βαρετο (με καποιες εξαιρεσεις φυσικα).

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

φυσικα και υφισταται,πλακα κανω ,προσωπικα παντως στις περισσοτερες των περιπτωσεων το βρισκω τραγικα βαρετο (με καποιες εξαιρεσεις φυσικα).

Aυτες τις χιλιαδες εξαιρεσεις ακουω και παιζω εγω  ;D ;D ;D

Eπειδη τυγχανει να εχω 2 πεταλια Blackstar ( το ht boost,και μολις απο χθες το ht drive) η γνωμη μου ειναι πως εχουν τη λαμπατη αισθηση και με το παραπανω.Εγω τα βαζω πανω στον Tech 21 trademark 60 και αυτο φαινεται στην αισθηση του χεριου.Δεν λεω οτι ο ηχος του ht drive π.χ. ειναι καλυτερος απο το drive του Τech 21 αυτο ειναι υποκειμενικο αλλα σιγουρα ειναι πιο ευελικτος απο το καναλι του ενισχυτη και σιγουρα η αισθηση στο χερι ειναι πιο ευχαριστη και με καλυτερη αποκριση και το κυριοτερο κουμπωσε ωραια με τον ενισχυτη ειναι σαν να εχω ενα τριτο καναλι  .Αρα η αισθηση της λαμπας υπαρχει.Τωρα για  πιο τεχνικα και ειδικα θεματα υπαρχουν πιο καταλληλοι στο νοιζ απο εμενα.

& μια του σκυλου μου

Αχου το. Ποιό είναι το καλό παιδί;  ;D

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Αχου το. Ποιό είναι το καλό παιδί;  ;D

Βενιζελο τον φωναζω.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Βενιζελο τον φωναζω.

Του πάει, του πάει.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου