Προς το περιεχόμενο

Blackstar valve pedals : έχουν πράγματι λαμπάτο ήχο ?

aris 17561

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σου αρέσουν από κοντά και από το youtube? Ε τι ψάχνεις υπερτιμημένα πεταλάκια τότε, πάρε έναν Engl, χωσε ένα tubescreamer και super hot μαγνήτες όπως κάνει ο τύπος και ορίστε! Παλιά συνταγή και δοκιμασμένη, κάτι θα ξέρουν.

Αυτα που λες ειναι θεμιτα.... αλλα κοστιζουν και 2000 ευρω οποτε υπομονη με πεταλακια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 58
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

.... αλλα κοστιζουν και 2000 ευρω

δεν έχεις ανάγκη εσύ με 7 κιθάρες...τι να πούμε εμείς που παίζουμε με πλαστικές...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Αυτα που λες ειναι θεμιτα.... αλλα κοστιζουν και 2000 ευρω οποτε υπομονη με πεταλακια...

Άκου με, όχι υπομονή με πεταλάκια, υπομονή με οικονομία, σκάσε τα 2 και μετά καθάρισες. Αφού ξέρεις τι θες. Δες το και έτσι, πιο φτηνά είναι να δώσεις μια φορα 2 χιλιάρικα όταν τα μαζέψεις παρά να δίνεις μια ζωή χαράτσι μηνιαίο σε πεταλάκια, κιθάρες και οτι άλλο και να μην έχεις και τον ήχο που θες.

...καλά, εσύ εσύ είσαι πραγματικά καινούργιος... ;D ;D

;D ;D ;D

p.s πραγματικα τρισαθλια και τα 2 βιντεακια και απο τον peavey αλλα και απο τον engl.....εαν μιλαμε για μουσικη.....βεβαια.Εαν μιλαμε για τριψιμο της πενας πανω σε κατι χορδες τοτε ναι ητανε αριστουργημα.....Εαν ειναι αυτος ο λαμπατος ηχος που ονειρευεσαι ΑΡΗ....που φυσικα ειναι γουστο σου και καπελο σου......

Δεν υφίσταται ελιτισμός στον ήχο. Ο καθείς με αυτά που γουστάρει και ναι, σε hight gain (μην ξεχνιόμαστε) η λάμπα παίζει τεράστιο ρόλο. Εκτός αν νομίζεται οτι όλοι αυτοί που αγοράζουν λαμπάτους στα 2+ χιλιάρικα και όλοι οι επαγγελματίες του είδους, είναι ηλίθιοι. Αν ναί και αν δεν είστε από 70 και πάνω, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας.

Υπερφάνκιε και λοιποί, ανεξάρτητα από το είδος που παιζες αμα έχει κολλήσει το αυτί σου σε εναν ήχο τον διαβάζεις αλλιώς. Στον Αρη μάλλον όλες οι τελεκάστερ ακουγονται ίδιες, αλλά γκειν με γκειν κάνει μεγάλη διαφορά.

Ακριβώς. Το αυτί γίνεται πιο "ευαίσθητο" στον ήχο με τον οποίο κάποιος ασχολείται.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Το αυτί γίνεται πιο "ευαίσθητο" στον ήχο με τον οποίο κάποιος ασχολείται.

Ποιος ηχος παλικαρι μου?

Αυτος δεν ειναι απλα ηχος .... ειναι η επελαση των ορδων του ΓΚΛΟΥΘ,η οχλοβοη της Ιεριχους και ο επιθανατιος ρογχος  της σφαγμενης παρθενας του Θωρ μαζι! ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Ποιος ηχος παλικαρι μου?

Αυτος δεν ειναι απλα ηχος .... ειναι η επελαση των ορδων του ΓΚΛΟΥΘ,η οχλοβοη της Ιεριχους και ο επιθανατιος ρογχος  της σφαγμενης παρθενας του Θωρ μαζι! ;D

Και αυτό ήχος είναι φίλος, highly praised για κάποιους, είτε το πιστεύεις είτε όχι.  ;)

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Ποιος ηχος παλικαρι μου?

Αυτος δεν ειναι απλα ηχος .... ειναι η επελαση των ορδων του ΓΚΛΟΥΘ,η οχλοβοη της Ιεριχους και ο επιθανατιος ρογχος  της σφαγμενης παρθενας του Θωρ μαζι! ;D

Περι ορεξεως...

Τα ιδια μπορω να σου πω και για τον αγαπημενο σου Edge...

Η για τον οποιονδηποτε delay-guy...

και ο επιθανατιος ρογχος  της σφαγμενης παρθενας του Θωρ μαζι! ;D

Αυτό είναι λαμπάτο πετάλι ή τζιτζικίζει?

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Αυτό είναι λαμπάτο πετάλι ή τζιτζικίζει?

Υπερ-λαμπατο,να φανταστεις το εχω πανω στη σερβαντα και φωτιζει ολο το σαλονι,βγαζει τοσο ζεστη δε που ο σκυλος μου δεν το αντεχει και βγαινει απο το δωματιο.

Κατσε να σου δειξω μια φωτο του σαλονιου μου (ειναι απο μια συνηθισμενη κοινωνικη εκδηλωση)

ddonline3.jpg

& μια του σκυλου μου

dungeons-and-dragons2.jpg

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου