Προς το περιεχόμενο

Blackstar valve pedals : έχουν πράγματι λαμπάτο ήχο ?

aris 17561

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αλλα πολυ αμφισβητω το γεγονος οτι ο ht-20 ειναι φουλ λαμπα

καλα και εγω αμφισβητω το γεγονος οτι η Ελλαδα ειναι χρεωκοπημενη και το γεγονος οτι ο ουρανος ειναι γαλαζιος...δε λεει και τιποτα αυτο... ;D

Μου αρεσει ο ηχος του 5150/6505 καθως επισης και του dual recto , επιπλεον , μου αρεσει πολυ ο engl fireball και ο powerball  , επι πλεον ενας ενυσχητης που με κερδισε ειναι ο vht pitbull , και ο diezel einstein... Ο blackstar λοιπον ουδεμια σχεση εχει με αυτους τους ενυσχητες... εγω βεβαια παιζω μεταλ και προτιμω ξερη παραμορφωση κυριως τυπου 6505

ε,τοτε αγορασε εναν ενισχυτη τετοιου τυπου,γιατι προβληματιζεσαι?

Ο μονοςλογος που δεν προχωραω σε αγορα λαμπατου ειναι οτι υπαρχει καποιος απο αυτους τους ενυσχητες που γουσταρω σε επιτρεπτα για πολυκατοικια βατ...

εχουν ολοι volume οποτε μη φοβασαι εξαλλου ο ηχος  που σου αρεσει βγαινει απο την προενισχυση οποτε μια χαρα θα'σαι και χαμηλες εντασεις.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 58
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

καλα και εγω αμφισβητω το γεγονος οτι η Ελλαδα ειναι χρεωκοπημενη και το γεγονος οτι ο ουρανος ειναι γαλαζιος...δε λεει και τιποτα αυτο... ;D

Μην εισαι αντιδραστικος ντε ... Εχει ξανασυζητηθει το θεμα και εχουν εκφρασει πολλοι την αποψη οτι δεν ειναι φουλ λαμπα... Ειναι που ειμαι ασχετος και δεν μπορω να  θυμηθω... Εδω ο single recto και αν θυμαμαι καλα δεν εχει λαμπα ανορθωσης αλλα τρατζιστορ ? Δεν το θυμαμαι καλα , ομως ο ηχος καθε αλλο παρα λαμπατος μου ακουγεται εμενα... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ? το δικο μου το αυτι ετσι λεει... δεν σημαινει οτι πρεπει να μου αρεσουν οι μπλκσταρ... Χαιρομαι που αρεσουν σε εσας αλλα εμενα σε αυτα τα χρηματα ταιριαζει καλυτερ ο 6505 κομπο...

Αλλα για να μην αρχισει να γινεται τωρα αυτο το αλισβερισι... δεχομαι οτι ο μπλακσταρ ειναι μια χαρα λαμπατος ενυσχητης απλα δεν ταιριαζει στο ηχοχρωμα που εχω εγω στο αυτι μου που ειναι κατι τετοιο

grang grang grang δηλαδη !!!!!

Τους παραπανω ενυσχητες τους εχω δοκιμασει με τα χερακια μου και τα αυτακια μου και με αρεσαν πολυ για.....

Εδω ο single recto και αν θυμαμαι καλα δεν εχει λαμπα ανορθωσης αλλα τρατζιστορ ?

Άρη, μην τα μπερδεύεις. Η λάμπα στην ανόρθωση είναι τελείως μα τελείως άλλη ιστορία και πίστεψέ με, δεν σε ενδιαφέρει καθόλου. Επίσης, όταν λέμε φούλ λάμπα δεν εννοούμε και λάμπα στην ανόρθωση παρά μόνο λάμπες στην προενίσχυση και στο τελικό στάδιο της ενίσχυσης. Λάμπες μπορεί να υπάρχουν και σε άλλα σημεία όπως στον buffer του fx loop και στην οδήγηση του reverb. Αν δεν υπάρχουν λάμπες εκεί δεν σημαίνει ότι δεν είναι λάμπάτος ο ενισχυτής. Κάνε focus στα σημαντικά.

Τώρα για τον blackstar, αν έχει προενισχύτριες και τελικές λάμπες, είναι λαμπάτος. Το ότι δεν σου αρέσει δεν έχει καμία σχέση.

Πάρε αυτόν

http://www.thomann.de/gr/krank_revolution_jr_pro.htm

Επίσης, μην επηρεάζεσαι απ' τα βίντεο. Αν σου αρέσει ο ήχος π.χ. του Engl Powerball μάντεψε ποιόν ενισχυτή πρέπει να πάρεις.....τον Engl Powerball.

εχουν ολοι volume οποτε μη φοβασαι εξαλλου ο ηχος  που σου αρεσει βγαινει απο την προενισχυση οποτε μια χαρα θα'σαι και χαμηλες εντασεις.

Ακριβώς. Βέβαια είναι λίγο σπάσιμο να έχεις ωφέλιμο εύρος volume από 1 εώς 3, αλλά τι να κάνουμε, c'est la vie.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Εχει ξανασυζητηθει το θεμα και εχουν εκφρασει πολλοι την αποψη οτι δεν ειναι φουλ λαμπα...

καλα ο καθενας μπορει να λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι,τα specs του ενισχυτη ομως ειναι αδιαμφησβήτητα και ειναι εδω

http://www.blackstaramps.co.uk/products/ht-amps/ht-20h.html

ομως ο ηχος καθε αλλο παρα λαμπατος μου ακουγεται εμενα

θα πρεπει μαλλον να αναθεωρησεις (ή μαλλον να διευρυνεις) τις αποψεις σου για το πως ακουγεται ενας λαμπατος ενισχυτης (και να καταλαβεις οτι δεν ακουγονται ολοι οι λαμπατοι ενισχυτες το ιδιο μια και υπαρχουν αρκετες διαφορετικες σχεδιασεις και ηχοι) ,εμενα παντως που εχουν περασει και καμμια 10αρια....(ενταξει,ενταξει μη βαρατε καμμια 80αρια... ;D) ενισχυτες απο τα...χερια μου μια χαρα λαμπατος μου ακουγεται.... ;D

Για να καταλαβω κατι ρε παιδια , η συζητηση περι λαμπατου feeling γινεται να να βγουν οι ηχοι των 2 παραπανω youtube clip? Yπαρχει λαμπατο feeling σε αυτα? Αν μιλαμε για τετοια gain τοτε η συζητηση περι λαμπας ειναι καθαρα placebo κατασταση!!!!

Lets ...Rock!

Αν μιλαμε για τετοια gain τοτε η συζητηση περι λαμπας ειναι καθαρα placebo κατασταση!!!!

O Άρης, κάνει την επιστήμη να σηκώνει τα χέρια ψηλά...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Για να καταλαβω κατι ρε παιδια , η συζητηση περι λαμπατου feeling γινεται να να βγουν οι ηχοι των 2 παραπανω youtube clip? Yπαρχει λαμπατο feeling σε αυτα? Αν μιλαμε για τετοια gain τοτε η συζητηση περι λαμπας ειναι καθαρα placebo κατασταση!!!!

Ωχ!ΤΩΡΑ τα ΑΚΟΥΣΑ.... :o

Αρη...μεινε με την πεταλιερα σου (βγαζει ευκολα τετοιους.... θεϊκους ηχους... ;D) ή ακομα καλυτερα βρες καμμια ZOOM απο τα 90s.... ;D & καρφωσε την σε εναν τετοιο

gorilla_amp.jpg

;D

Παιδια χαλαρωστε , πιο πανω το ξεκαθαρισα και για να μην γινει παλι το γνωστο οπου καμια 30αρια  την πεφτουν σε εναν , επειδη ειπε η διατυπωσε κατι λαθος ξαναλεω αυτο που εγραψα παραπανω μεσα σε ολα...

Μια χαρα λαμπατος ειναι ο ενυσχητης απλα εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει το ηχοχρωμα... Προτιμω κατι αλλο... Εχω δωσει 4 ευακαιριες στον ht-20 με διαφορετικς κιθαρες και δεν μου αρεσε... Αναθεωρω τις αποψεις μου λοιπον περι λαμπας η οχι στον συγκεκριμενο ενυχητη , εστερνιζομαι την αποψη σας οτι ειναι μια χαρα λαμπατος , το οποιο δεν το λεω απο εγωισμο αλλα πληρη κατανοηση των σπεκς  , αλλα απο εκει και περα συνεχιζομαι να μην αρεσκομαι σε τετοιου ειδους ηχους...

Τωρα να μην εκανα σωστη ρυθμηση των κουμπιων του ? Εγω ξερετε τι παιζω σε γενικες γραμμες... Εβαλα το γκειν στην μεση και το eq φλατ και στην συνεχεια προσπαθησα να βρω αυτο που μου ταιριαζει... Επειτα το προασπαθησα και ο καταστηματαρχης... Δεν με επεισε...Δεν πειραζει , δεν ειναι ολα για ολους... Υπαρχουν τοσοι λαμπατοι που μου αρεσουν... Ας υπαρχει ο ht-2o που δεν μου αρε...

Eξαλλου εφοσον καλυπτομαι σπιτιακα , στουντιακα ,και λαιβικα με την πεταλιερα μου αψογα,  ισως μπω στην διαδικασια να παρω καποιον v22 για να αγγιξω και λιγο απο λαμπα και τελος... Οταν θα χρειαστω λαμπατο πιστευω θα το νιωσω... Προς το παρον διακρινω αν πραγματικα τον χρειαζομαι η αν εχω gas... Το gas το ελεγχω για την ωρα...

btw ευχαριστω και τελος παντων συγνωμη αν σας τεντωσα τα νευρα με ις παρορμητικες αποψεις μου , αλλα τι να κανουμε κερκυραιος... ;)

Eξαλλου εφοσον καλυπτομαι σπιτιακα , στουντιακα ,και λαιβικα με την πεταλιερα μου αψογα,  ισως μπω στην διαδικασια να παρω καποιον v22 για να αγγιξω και λιγο απο λαμπα και τελος...

Να μη μπεις σε καμμια διαδικασια μεχρι να αλλαξεις το ειδος της μουσικης που ΠΑΙΖΕΙΣ,δεν χρειαζεσαι κατι "λαμπατο" γιατι τετοια σφαγη, βαβουρα & κουρνιαχτο.... ;D

Δωστα καλυτερα για να αγορασεις κανα τσεκουρι,κανα δρακο,κανα φλογοβολο,κανα φερετρο, καμμια πενταλφα...ξερεις εσυ...να πιασουν και τοπο δηλ... ;D ;D

Δωστα καλυτερα για να αγορασεις κανα τσεκουρι,κανα δρακο,κανα φλογοβολο,κανα φερετρο, καμμια πενταλφα...ξερεις εσυ...να πιασουν και τοπο δηλ... ;D ;D

...καμμιά...ραμόνα... ;D ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου