Yuri Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 τέλεια!!! Χάρηκα που σου άρεσε!!! Χρόνος για τη μουσική πάντα βρίσκετε , Οτιδήποτε ιδέες η καινούργιες ηχογραφήσεις έχεις στείλε!! ;D Cpt.Corvus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Ρε παλληκάρια μπράβο και πάλι. Κομματάρα είναι και αν το δουλέψετε κιόλας...... Θέλει (νομίζω) μια αλλαγή, ένα δεύτερο μέρος. Τώρα το mood με πάει από Floyd μέχρι Abercrombie. Ρε μπορεί να μου την δώσει να συμμετέχω κι εγώ. Τόσο πολύ μου αρέσει! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KRINA Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 Κάθομαι ένα ολόκληρο απόγευμα και έχω κολλήσει με αυτή τη μουσική. Πραγματικά έχει δέσει τρομερά το μπάσο. Άρχισα να σιγοτραγουδώ και τελικά μου βγήκε ένα τραγούδι με στίχους. Λέω να σας το στείλω και άσχετα απ' το αν ταιριάζει με αυτά που φαντάζεστε για αυτή τη μουσική... θα ήθελα να το ακούσετε. Οι στίχοι είναι παρακάτω. SILENT TRAINS Secrets in gardens Empty apartments People with dirty souls And Life passes every day Like a train where travelers wonder why tickets do not cost the same Open the window Hear all the whispers again Is the rain Raindrops are whistling I wonder who’ s playing this game. Silent trains in rain Silent trains in rain Calling my name Silent trains in rain Silent trains in rain Are calling my name Calling Calling Calling Close the window Cause I am falling my friend What an end And now I see what did you mean when you clasped my hand Silent trains in rain Silent trains Silent trains Calling my name Silent trains in rain Silent trains Καλές μουσικές! test_01-06__bass__makrina_SILENT_TRAINS.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2012 Κάθομαι ένα ολόκληρο απόγευμα και έχω κολλήσει με αυτή τη μουσική. Πραγματικά έχει δέσει τρομερά το μπάσο. Άρχισα να σιγοτραγουδώ και τελικά μου βγήκε ένα τραγούδι με στίχους. Λέω να σας το στείλω και άσχετα απ' το αν ταιριάζει με αυτά που φαντάζεστε για αυτή τη μουσική... θα ήθελα να το ακούσετε. Οι στίχοι είναι παρακάτω. SILENT TRAINS Secrets in gardens Empty apartments People with dirty souls And Life passes every day Like a train where travelers wonder why tickets do not cost the same Open the window Hear all the whispers again Is the rain Raindrops are whistling I wonder who’ s playing this game. Silent trains in rain Silent trains in rain Calling my name Silent trains in rain Silent trains in rain Are calling my name Calling Calling Calling Close the window Cause I am falling my friend What an end And now I see what did you mean when you clasped my hand Silent trains in rain Silent trains Silent trains Calling my name Silent trains in rain Silent trains Καλές μουσικές! Με άποψη :) Επειδή είναι λίγο δυνατά τα φωνητικά και με πολύ βάθος, αν θες ανέβασε άλλο ένα take με λιγότερο απ αυτά τα δύο, θα ακουστεί πολύ καλύτερα κατά την ταπεινή μου άποψη :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση