molinga Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας αγαπητοΙ συμφουρητες,ανεβαζω ενα κομματι, ,να μου πειτε την γνωμη σας.... Καλη ακροαση.. Τασος, Κερκυρα space_trip_final_mastering.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας αγαπητοΙ συμφουρητες,ανεβαζω ενα κομματι, ,να μου πειτε την γνωμη σας.... Καλη ακροαση.. Τασος, Κερκυρα Συμφουρά μου. Μ' άρεσε, και ας μην ακούω τέτοια. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 Συμφουρά μου. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Σταματα ρε θα παθω καμια συμφούρηση... ;D Στο θεμα: Ωραιος ο φιλος!Μου αρεσε! Συνεχισε το,το χεις. ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 Συμφουρά μου. ;D ;D ;D ;D ;D ;D Σταμάτα ρε.....θα με πεθάνεις....... α χα χα χα χα , μπα σε καλό σου (σε καλό να μας βγει), α χα χα χα χα χα ;D ;D ;D edit: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Σταματα ρε θα παθω καμια συμφούρηση... ;D ;D ;D ;D Μαζί το πάθαμε ξάδερφε...α χα χα χα χα χα χα Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 Aφου συνηλθα απ τις ανωριμοτητες,μπορω να συμπληρωσω σχολιο τωρα που το ακουσα 2η φορα. Φιλε μου δεν εισαι απλα ωραιος. Εισαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ! Μου αρεσει που εχεις μελωδιες.Πολυ ωραια παιξιματα. (Μελωδικο thrash το λενε?) Μπραβο σου! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
molinga Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 ;D ;D ;D ;D ;D ;D Σταμάτα ρε.....θα με πεθάνεις....... α χα χα χα χα , μπα σε καλό σου (σε καλό να μας βγει), α χα χα χα χα χα ;D ;D ;D edit: ;D ;D ;D Μαζί το πάθαμε ξάδερφε...α χα χα χα χα χα χα [/q τοσο πολυ σας αρεσε ,χαχαχαχαχ,ευχαριστω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 τοσο πολυ σας αρεσε ,χαχαχαχαχ,ευχαριστω.. Το κομμάτι ωραίοι ήταν φίλε, sorry, θα το έγραφα….αλλά με καθυστέρησε ο 1ος σχολιαστής. ;) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 Εμενα με καθυστερησε ο 3ος.. 8) Φιλε μου προς θεου,η συμφουρα μας δεν ειχε να κανει με το κομματι. 8) Μη χαρακτηριστουμε ειρωνες. Ελπιζω να καταλαβες με τί γελαμε. Σ' ωραιος! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 Ελπιζω να καταλαβες με τί γελαμε. Συμφωνώ με τον 2ο σχολιαστή! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
molinga Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 να σται καλα παιδες,ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας,και αλοιμονο χαβαλε να κανουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση