Προς το περιεχόμενο

DIY Tele kit

alexkon13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωραια! Για να μην απογοητευεσαι τελειως εχω να σου προτεινω το εξης!

Βρες ενα μπρατσο της προκοπης απο αγγελιες ή καινουργιο( απο squier ή κανενα mighty mite an αντεχει η τσεπη σου) παρε και ενα σωμα απο αυτα που μπορεις να βρεις σε καλη τιμη και εδω και πες στο θειο να περασει σκουρο λουστρο αν τα νερα ειναι χαλια!

Τσεκαρε και τις αγγελιες για παρτς μπας και γλυτωσεις κανα φραγκο απο 'κει! Παιζει να καθαρισεις και με κατω απο 300 αν επιμεινεις λιγο και δε βιαστεις! Και θα σου μεινει κατι  αξιοπρεπες  ;)

www.mario-art2.blogspot.com

www.mario-art.blogspot.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 27
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ωραια! Για να μην απογοητευεσαι τελειως...

Πραγματικά, δεν θέλουμε να σε απογοητέψουμε και να σε αποτρέψουμε. Οι partcasters είναι ωραίο και κολλητικό σπόρ, αλλά οι εποχές δεν είναι για να πετάμε λεφτά. Εγώ τουλάχιστον σου μιλάω ως παθών...μαθών?

Δές εδώ το αντίστοιχο, πρώτο μου project

http://www.customshop.gr/?page_id=222

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Ρε Άλεξ, ειλικρινά, το τελευταίο που θέλει ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα είναι να σε απογοητεύσει ή να σε ειρωνευτεί. Αλλά, σε τέτοιους καιρούς που ζούμε, οι πειραματισμοί σαν αυτούς που αναφέρεις είναι πραγματικά επικίνδυνο χόμπυ (για την τσέπη σου).

Γνώμη μου που έχω διατυπώσει πολλές φορές, είναι πως δεν μπαίνεις καν στη διαδικασία να φτιάξεις partcaster που να σου βγει κάτω από χιλιάρικο, τη σήμερον ημέρα. Εκτός αν έχεις πολλές γνώσεις, εμπειρία, εργαλεία και άκρες για parts και θέλεις το σούπερ ντούπερ πρωτότυπο.

Πολύ καλύτερη λύση είναι να ξεκινήσεις από κάτι έτοιμο και να πειραματίζεσαι πάνω του. Τουλάχιστον θα ξεκινήσεις από ΚΑΝΟΝΙΚΗ κιθάρα και όχι ανταλλακτικά.

Πάρε λοιπόν kateme μια Classic Vibe μεταχειρισμένη και ξεκίνα... Όποτε έχεις χρήμα και όρεξη, κάνεις κάποια αλλαγή, και με βάση την αποκτηθείσα εμπειρία προχωρείς. Θέλεις να της αλλάξεις χρώμα; Κανένα πρόβλημα. Θα μάθεις και τα της συναρμολόγησης. Θέλεις να βάλεις άλλους μαγνήτες; Θα μάθεις το κολλητήρι. Θέλεις άλλο μπράτσο; Στήνεις καραούλι στο ebay, πουλάς το δικό της (σε καλή κατάσταση, ένα 60άρι-70άρι το πιάνει) και παίρνεις κάποιο που θέλεις.

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Mα σας λεω δεν ειναι το θεμα να βγει ποιοτικο το οργανο...Απο αυτα εχω....Δεν το θελω για το αποτελεσμα αλλα για την διαδικασια...Το πολυ πολυ να παει στο τζακι...Δεν ξερω αν με καταλαβενετε, αλλα δεν θελω να μου βγει μια τελε και να την εχω για χρονια αλλα μια τελε που θα εχω φτιαξει εγω...

Ναι!!! Και εγω εχω Les Paul με Floyd Rose!!

Φίλε μου δεν είμαι μάστορας, ούτε επαγγελματίας του εμπορίου και δοκίμασα να κάνω αυτό που σκέφτεσαι πριν από 5-6 χρόνια ενώ ήμουν παντελώς άσχετος. Έφτιαξα (ας πούμε έφταξα) 3 από παλαιότερες και 2 partcaster. Γενικά δεν μου κόστισαν πάνω από 600 ευρώ η κάθεμία αλλά τελικά πολύ αξιόλογες βγήκαν μόνο οι 2 και τελικά προτιμώ πια να αγοράζω έτοιμες και ίσως να κάνω μικρές αλλαγές. ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ (όπως και εγώ δεν ήξερα ούτε τελικά έμαθα) γίνονται πολύ εύκολα λάθη που κοστίζουν και μένουν οι κιθάρες με ατέλειες. Αν επιμένεις ξεκίνα με μία φθηνή και τη βελτιώνεις λίγο λίγο

Έχω μια ιδέα.

Πάρε μια classic vibe.

Στη συνέχεια κάντην φύλο και φτερό. Αποσυναρμολόγησέ τη τελείως.

Μετά ξαναένωσέ τη.

Έτσι και θα μάθεις να δένεις, ΚΑΙ θα έχεις στο τέλος και μια κιθάρα της προκοπής.

Παντως αν παρακολουθησεις λιγο στο ebay κυκλοφορουν ευκαιριαρες με σκορπια parts χτυπα τα απαραιτητα σιγα σιγα και ξεκινα!Οχι σκαψιματα κ τετοια μονο συναρμολογηση!Κατα καιρους εχει τα παντα!Σκεφτομαι να κανω κ εγω κατι ετσι για τη χαρα της δημιουργιας!

Slow must go on....!!!!

αν θελεις να φτιαξεις κατι φθηνα παρε απο madinter. προσφατα ενα παλικαρι εδω στο noiz πηρε μπρατσο και εμεινε ευχαριστημενος. απο οτι ειδα σωμα στρατο ή τελε hard ash 34 ευρω,  και 37,80 ευρω ετοιμο μπρατσο. δεν σου λεω οτι ειναι τα καλυτερα αλλα πειραματισμο ειναι οτι πρεπει.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου