Προς το περιεχόμενο

Προβάδικα στην Αγία Παρασκευή

joh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα! έχει περάσει λίγο καιρός αλλά σκέφτηκα να δώσω  feedback.

Πήγα στο Νυκεα και εκνευρίστηκα πολύ με το γεγονώς οτι δέν έγραφε πουθενά όνομα η κουδούνι η να έχει κάποια ένδειξη οτι εκεί είναι το στούντιο . αλλά πέρα αυτών , πέρα και του γεγονότος οτι δεν ήρθε ο ντράμερ και ένας μπασίστας που θα ακούγαμε και  είμουν μόνος , ο φέντερ που είχε εκεί ήταν φανταστικός!! Μου έφτιαξε τη μέρα!

και ο orange  ήταν πολύ καλός με ατελείωτο  sustain  και πλούσιο  grunge  και distortion  αλλα , ο  fenter  έκανε τη  mexicana  να ακούγετε σα βασίλισα! φοβερο. και ο χόρος πολύ ωραίος .Και για τα λεφτά αυτά ήταν πολύ καλη συμφωνία! έχω πληρώσει και 3/ώρα ακριβότερα και μέσα είχαν trantistor  της πλάκας .

Αυτά ! όταν πάω και σ άλλα θα συμπληρώσω ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

[...]πέρα και του γεγονότος οτι δεν ήρθε ο ντράμερ και ένας μπασίστας που θα ακούγαμε και  είμουν μόνος[...]

Και γαμώ τις πρόβες πρέπει να κάνατε έκανες. ;D ;D

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

τραγούδησα, έπαιξα ,σχεδόν  χόρεψα και πλήρωσα ..... 24!!!

ευρω για να ακούω εμένα ...Καλά ήταν .Λίγα παραπάνω

είχα δώσει για να ακούσω το Bireli Lagrene αλλά ίσως τα αξίζαμε και οι δύο :p

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου