joh Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 καλησπέρα! έχει περάσει λίγο καιρός αλλά σκέφτηκα να δώσω feedback. Πήγα στο Νυκεα και εκνευρίστηκα πολύ με το γεγονώς οτι δέν έγραφε πουθενά όνομα η κουδούνι η να έχει κάποια ένδειξη οτι εκεί είναι το στούντιο . αλλά πέρα αυτών , πέρα και του γεγονότος οτι δεν ήρθε ο ντράμερ και ένας μπασίστας που θα ακούγαμε και είμουν μόνος , ο φέντερ που είχε εκεί ήταν φανταστικός!! Μου έφτιαξε τη μέρα! και ο orange ήταν πολύ καλός με ατελείωτο sustain και πλούσιο grunge και distortion αλλα , ο fenter έκανε τη mexicana να ακούγετε σα βασίλισα! φοβερο. και ο χόρος πολύ ωραίος .Και για τα λεφτά αυτά ήταν πολύ καλη συμφωνία! έχω πληρώσει και 3/ώρα ακριβότερα και μέσα είχαν trantistor της πλάκας . Αυτά ! όταν πάω και σ άλλα θα συμπληρώσω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 [...]πέρα και του γεγονότος οτι δεν ήρθε ο ντράμερ και ένας μπασίστας που θα ακούγαμε και είμουν μόνος[...] Και γαμώ τις πρόβες πρέπει να κάνατε έκανες. ;D ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
joh Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 τραγούδησα, έπαιξα ,σχεδόν χόρεψα και πλήρωσα ..... 24!!! ευρω για να ακούω εμένα ...Καλά ήταν .Λίγα παραπάνω είχα δώσει για να ακούσω το Bireli Lagrene αλλά ίσως τα αξίζαμε και οι δύο :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
woodstock Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Η διεύθυνση του Woodstock είναι Μεσογείων 294, κοντά στο σταθμό του νομισματοκοπείου. Για λεπτομέρειες καλέστε στο 213 0404130 :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση