The Hunter Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μια χαρά είναι το speaker simulator της GT-10 και γράφεται θαυμάσια στο PC. Το Metalzone είναι Boss και μέσα στην πεταλιέρα σου υπάρχει άλλο ένα. Ναι υπαρχει,δεν ξερω ομως αν τα χεις συγκρινει οπως εγω (ιδιο ακριβως patch ,μια με το metalzone απο την πεταλιερα και μια με το metalzone στην εξωτερικη λουπα της πεταλιερας...καμια σχεση! ) Και ναι,μια χαρα γραφει η Boss στον υπολογιστη, το θεμα ειναι τι? ηχο γραφει! :P Επναλαμβανω,δεν εχω τπτ με το μηχανημα,θα το κρατουσα αν ειχα την δυνατοτητα να ηχογραφησω τον ενισχυτη μ κατευθεια αλλα δεν γινεται στο διαμερισμα. BTW, για την line 6 κανενας????????? My way...or the Highway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Hunter Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 SO RTFM RTMF ? My way...or the Highway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 Administrator Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 Συγκρίνεις το πετάλι στον ενισχυτή με την πεταλιερα στο PC; Συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Θα ήθελες να μας ανεβάσεις ένα δείγμα του τι γράφεις και δεν σου αρέσει; Μονο έτσι θα καταλάβουμε. ΥΓ Δεν πουλάμε GT-10, για να σε ψήνουμε... ;) Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Hunter Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 ΥΓ Δεν πουλάμε GT-10, για να σε ψήνουμε... ;) Χαχα ωραιος ! την πουυλαω ομως εγω την δικια μου και αμα θελετε αγοραζετε ! 8) Μαλλον ομως δεν εξηγησα καλα τι εννοουσα με τη 'δοκιμη'. Εχω ενα patch στην πεταλιερα με εναν ενισχυτη μια καμπινα και το Metalzone που εχει μεσα η πεταλιερα. Στο ιδιο ακριβως patch,με την ιδια καμπινα και τον ιδιο ενισχυτη βγαζω το Metalzone της πεταλιερασ(το inbuilt) και βαζω το Metalzone το πεταλακι μ στην εξωτερικη λουπα της πεταλιερας. Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι το Metalzone της πεταλιερας εχει εναν πολυ πιο 'πλαστικο' ηχο απο το κανονικο το Metalzone που το τρεχω στην λουπα (και παντα σε headphones out). Οσο για την ηχογραφηση θα δω τι εχω (γιατι εχω να γραψω καιρο με την Boss ) και θα ανεβασω. My way...or the Highway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreamdancer Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπον παιδες,εχουνε λιωσει πληκτρα και πληκτρα σε πληκτρολογια για το θεμα ! Προσωπικα θελω μια πεταλιερα-πολυεφε για να τη χρησιμοποιω και σε live αλλα και κυριως για να γραφω σπιτι στον υπολογιστη. Εχω ηδη την Boss Gt-10,η οποια ομως ενω ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εφεδιερα ΔΕΝ εχει εστω εναν απλο αξιοπρεπη Heavy ηχο (αναφερομαι στον ηχο τησ πεταλιερας οχι στον ηχο που ΘΑ μπορουσε να εχει με τον ενισχυτη στο effects loop). Γενικα εχω καταληξει μαλλον στην POD HD500,κυριως λογω του οτι εκτως απο πεταλιερα μπορει να χρησιμοποιηθει και για ενα καρο πραματα μεσα σε ενα ερασιτεχνικο home studio ΚΑΙ εχει και πολυ καλο software. Καμια γνωμη λοιπον ? :) Θα σου προτεινα την rp1000 με κλειστα ματια.Xαλαρα καλυτερη ποιοτητα στα amp sims απο την gt-10 και πολυ καλης ποιοτητας εφε παροτι δεν εχει το μισο εκατομμυριο επιλογες της gt-10..την συνδεεις οπως θες χωρις να επηρεαζει τον ηχο ειτε του ενισχυτη σου ειτε των εξτρα πεταλιων που την συνδεεις.Κανει και για ηχογραφη και κατευθεια σε pa για live και με ενισχυτη....οτι ακριβως θες. Το pod hd500 ειναι επισης πολυ καλη επιλογη αν και δεν βλεπω γιατι δεν παιρνεις ενα x3 live μεταχειρισμενο και ποιο φθηνα.Δεν υπαρχουν τοσο μεγαλες διαφορες στον ηχο. Η gt οπως ειπες εχει φοβερα εφε αλλα τα amp sims της ειναι κατωτερα ακομα και απο αρκετα φθηνοτες πεταλιερες.Αυτο το cosm το πλαστικο δεν παλευεται ευκολα.Αν μαλιστα δεν θες και 4 cable method συνδεσης(και καποια αλλα καλουδια της rp1000)παιρνεις και την rp500 που παλι εχει καλυτερα amp sims αλλα και τιμη σουπερ.Η επιλογη δικη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Hunter Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 Θα σου προτεινα την rp1000 με κλειστα ματια. Ναι πραγματι,εχω ακουσει πολυ καλα λογια και για την RP1000 (δεν την εχω ακουσει ακομα) αλλα ειμαι πιο πολλυ στη Pod κυριως λογω των παααρα πολλων δυνατοτητων(γενικα κανει πολλα πραγματα σε ενα ερασιτεχνικο στουντιακι) και λογω του εξαιρετικου software (το χω δουλεψει,πραγματικα ευχρηστο) και επειδη συνεχεια αναβαθμιζεται και υποστηριζεται απο την line 6,ενω η χ3 δεν παραγεται πια. Επισης της χ3 οι παραμορφωσεις μ φαινονται καπως 'πλαστικουρες' σε σχεση με την HD500. ::) Παντως αν καποιος εχει δειγμα 'στεγνης' ηχογραφησης με την rp1000 θα θελα να το ακουσω ::) Φυσικα αν ακουσω την rp και μεινω...μαμακας δεν το συζηταμε οτι θα την αποκτησω! My way...or the Highway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreamdancer Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι πραγματι,εχω ακουσει πολυ καλα λογια και για την RP1000 (δεν την εχω ακουσει ακομα) αλλα ειμαι πιο πολλυ στη Pod κυριως λογω των παααρα πολλων δυνατοτητων(γενικα κανει πολλα πραγματα σε ενα ερασιτεχνικο στουντιακι) και λογω του εξαιρετικου software (το χω δουλεψει,πραγματικα ευχρηστο) και επειδη συνεχεια αναβαθμιζεται και υποστηριζεται απο την line 6,ενω η χ3 δεν παραγεται πια. Επισης της χ3 οι παραμορφωσεις μ φαινονται καπως 'πλαστικουρες' σε σχεση με την HD500. ::) Παντως αν καποιος εχει δειγμα 'στεγνης' ηχογραφησης με την rp1000 θα θελα να το ακουσω ::) Φυσικα αν ακουσω την rp και μεινω...μαμακας δεν το συζηταμε οτι θα την αποκτησω! Kοιτα και τον τυπακο που ηχογραφησε το αλμπουμ του αποκλειστικα σχεδον με την rp1000. Παντως να ξερεις οτι η rp 500 η 1000 και το rack το gsp1101 εχουν στην ουσια τα ιδια amp sims.Για μενα ο ηχος ειναι καλυτερος της hd αλλα ειπαμε...αυτα ειναι και υποκειμενικα....ακου και αποφασισε μονος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Hunter Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 Kοιτα και τον τυπακο που ηχογραφησε το αλμπουμ του αποκλειστικα σχεδον με την rp1000. Ναι...βλεπω ομως και οοοοολα τα αλλα καλουδια απο πισω του και μ φαινεται ψιλο-απιθανο να το εγραψε ΜΟΝΟ με την πεταλιερα και να μην χρησιμοποιησε ΤΙΠΟΤΑ απο ολα αυτα. ::) Εν τω μεταξυ εγω εννοουσα ηχογραφησεις οχι βιντακια,αλλα thanks anyway ;D Θα τα ακουσω βεβαια ολα οταν παω σπιτι (ειμαι δουλεια τωρα και θα τσιτωσουνε τα χαιδεμμενα αυτακια μερικων αμα ανεβασω το volume). Με βλεπω ομως να κανω μια ωραιααααα βολτα Σαββατο πρωι κεντρο μερια,να αποκτησω μια πιο ολοκληρωμενη αποψη ;) Ξερεις μηπως που εχει Digitech σε Αθηνα-Πειραια ? My way...or the Highway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπον ειχα την τυχη να εχω και τα δυο διπλα διπλα (pod hd300 & rp500).....κοιτα να δεις θα στα πω χοντρικα....το pod ειναι για εμενα πολυ ρεαλιστικο....ειδικα στα καθαρα....ακουει τις δυναμικες και την πενα πολυ καλα και φαντασου οτι τα τεσταρω με μονιτορ μιας και δεν εχω ενισχυτη....δηλαδη οτι δινουν οι πεταλιερες μονες τους....στα βρωμικα φιλε ειναι πιο φιλικη στα αυτια μου η rp....το pod ειναι πιο σκληρο...ακουω σε αυτο μια συχνοτητα που με ενοχλει ειδικα στις high gain καταστασεις....δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω. Εγω μετα απο αυτα τα τεστ που εκανα θα ξαναπηγαινα χαλαρα για την rp1000 γιατι ειναι οπως ειπα και πριν πολυ ποιο φιλικη στα ΔΙΚΑ ΜΟΥ αυτια παντα....γιατι ολα ειναι περι ορεξεως παντα ;) Αυτα τα ολιγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreamdancer Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι...βλεπω ομως και οοοοολα τα αλλα καλουδια απο πισω του και μ φαινεται ψιλο-απιθανο να το εγραψε ΜΟΝΟ με την πεταλιερα και να μην χρησιμοποιησε ΤΙΠΟΤΑ απο ολα αυτα. ::) Εν τω μεταξυ εγω εννοουσα ηχογραφησεις οχι βιντακια,αλλα thanks anyway ;D Θα τα ακουσω βεβαια ολα οταν παω σπιτι (ειμαι δουλεια τωρα και θα τσιτωσουνε τα χαιδεμμενα αυτακια μερικων αμα ανεβασω το volume). Με βλεπω ομως να κανω μια ωραιααααα βολτα Σαββατο πρωι κεντρο μερια,να αποκτησω μια πιο ολοκληρωμενη αποψη ;) Ξερεις μηπως που εχει Digitech σε Αθηνα-Πειραια ? Καταλαβα τι εννοεις αλλα δεν εχω προχειρες ηχογραφησεις με την rp. Οσο για το συγκεκριμενο μονο με αυτο το εγραψε.Ο marshall οπως ειπε ηταν στο καθαρο μονο και μονο για να προσφερει τα watt δυναμης.Βεβαια ειχε και φοβερο τεχνικο στην κονσολα(αλλα αυτο χρειαζεται οτι εξοπλισμο και να χρησιμοποιεις).Εμενα αυτο που μου αρεσει στην rp ειναι οτι χρησιμευει σαν ελβετικος σουγιας...τα κανει ολα και συμφερει.Γιατι αν ηθελες μονο εφε θα εμενες με την gt-10 μια χαρα ειναι γιαυτη τη δουλεια.Την κολλας σε pa εχεις ηχο,στο pc το ιδιο....φταχνεις patches σε ρυθμο dt καθως και χαλαρα ποιο ευκολη στην χρηση ειναι απο gt αλλα και με το software που διαθετει μεσω pc αυτο γινεται ακομα ποιο ευκολα.Θελεις καποιο εξτρα πεταλι? εχει ειδικη λουπα γιαυτο.Θες τον ενισχυτη σου?τον εχεις χωρις να αλλοιωνει ουτε στο παραμικρο τον χαρακτηρα του. Τα pod το πλεονεκτημα που εχουν εναντι της digitech ειναι οτι εχουν πολυ ενεργη κοινοτητα συχνες ανανεωσεις κτλ κτλ κτλ....αλλα για μενα ειδικα οταν ψαχνεις για μια οσο το δυνατον ποιο...all in one λυση....το digitech κερδιζει χαλαρα.Αμα βεβαια δεν δοκιμασεις και εσυ οτι και να λεμε ειναι απλα σχετικο.Το σιγουρο ειναι παντως οτι οποιο απο τα δυο και να παρεις θα ειναι καλυτερο χαλαρα απο την πλαστικουρα της gt-10. Καλα τα εφε αλλα standalone τα sims της ειναι πολυ δευτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση