schreivox Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδι μου ειμαι πανκιο λεμε με μοικανες παραμανες παραπατερες και τετοια λεμε τωρα τι λουσα και λουστρα μου λες? Εξαρχεια δεν θα βρω καμια χαλκομανια και κανα ραμονες κτλ διοτι εδω στο Ψυχικο που μενω δεν βρισκω ρε παιδια.Τα απαγορεψε ο καρατζαφερης λεει που ειναι και γειτονας.Τι τραβαμε κ εμεις τα πανκια ρε παιδι μου... θεος ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 Πρέπει να έχουν περάσει τουλάχιστον 20 χρόνια, από την τελευταία φορά που άκουσα / διάβασα αυτή τη λέξη! ;D ;D ;D Λάκη. Κρύβε λόγια. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 Λάκη. Κρύβε λόγια. Γιατι ορέ Bill, 23ων ετών είμαι :P Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατι ορέ Bill, 23ων ετών είμαι :P νάναι καλά το...Photoshop... ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 νάναι καλά το...Photoshop... ;D Σε παρακαλώ! Με προσβάλεις και δε το επιτρέπω……………………..Corel ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 Σε παρακαλώ! Με προσβάλεις και δε το επιτρέπω……………………..Corel ;D ;D Άσε, ρε...Μενεγάκη του Noiz ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 Άσε, ρε...Μενεγάκη του Noiz ;D Αυτή ωρέ έχει κυτταριτιδα. Ελεονώρα Μελέτη παρακαλώ :P ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gazotenekes Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 ...έλα σου βρήκα!!! ;D ;D Ρε παιδια τι να πω τωρα δηλαδης...εχω χασει τα λογια μου...με σκλαβωσατε να ουμε...ειναι ακριβως αυτο που εψαχνα.Αν βρω και ενα candy candy τελειωσε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση