Nestoras Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Nαι αλλά είχες έτοιμη τη μελωδία. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Nαι αλλά είχες έτοιμη τη μελωδία. ;) Έχω έτοιμη τη φωνή...μην μπερδεύεσαι...μπορώ να αλλάξω τη μελωδία με πολλούς τρόπους. Θέλεις να το κάνω ethnic? ;) Απλά θα μου πάρει κανα μήνα...τόσο μου πήρε αυτό. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Έρχεται η πιτσιρίκα και σου λέει "Κωστάκηηηη, ξέρεις τραγουδάω κιόλας.....θέλεις να παίξεις κάτι για μένα ;". Εάν ερχόταν η συγκεκριμένη, εγώ έπαιζα από Άννα Γούλα μέχρι Θιβετιανό Salsa, no problem και ότι θέλει το κορίτσι. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Εάν ερχόταν η συγκεκριμένη, εγώ έπαιζα από Άννα Γούλα μέχρι Θιβετιανό Salsa, no problem και ότι θέλει το κορίτσι. ;D Εσύ είσαι πραγματικός μουσικός... ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Εάν ερχόταν η συγκεκριμένη, εγώ έπαιζα από Άννα Γούλα μέχρι Θιβετιανό Salsa, no problem και ότι θέλει το κορίτσι. ;D Της φωτογραφίας? Έχω έτοιμη τη φωνή...μην μπερδεύεσαι...μπορώ να αλλάξω τη μελωδία με πολλούς τρόπους. Θέλεις να το κάνω ethnic? ;) Απλά θα μου πάρει κανα μήνα...τόσο μου πήρε αυτό. Εσύ μπερδεύεσαι, η μελωδία είναι μία, το συνοδευτικό υφος μπορεί να είναι διαφορετικό. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Εσύ μπερδεύεσαι, η μελωδία είναι μία, του συνοδευτικό υφος μπορεί να είναι διαφορετικό. ;) Εσύ κάνεις λάθος...η μελωδία σήμερα με τη τεχνολογία που έχουμε στα χέρια μας, είναι πηλός...την κάνουμε ότι θέλουμε. Θέλεις να στο κάνω minore και αμανέ? ...έχεις μείνει πίσω γέροντα... ;D. Αυτό πιά που χρειάζεται είναι καλή πρώτη ύλη. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Εσύ κάνεις λάθος...η μελωδία σήμερα με τη τεχνολογία που έχουμε στα χέρια μας, είναι πηλός...την κάνουμε ότι θέλουμε. Θέλεις να στο κάνω minore και αμανέ? ...έχεις μείνει πίσω γέροντα... ;D. Αυτό πιά που χρειάζεται είναι καλή πρώτη ύλη. Δηλ. αν κατάλαβα καλά έχεις τη κοπέλλα που λέει τα δικά της και σε τι νότες θα τα πεί, αυτό το καθορίζεις εσύ. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δηλ. αν κατάλαβα καλά έχεις τη κοπέλλα που λέει τα δικά της και σε τι νότες θα τα πεί, αυτό το καθορίζεις εσύ. To έχω ξανακάνει σε ethnic κομμάτια που είχα φτιάξει παλιά. Πρώτα έγραφα τη μελωδία και μετά προσάρμοζα τις φωνές που είχα βρεί (προφανώς σε άλλα κλειδιά). Melodyne λέγεται ;) Και μπορώ να κάνω και άλλα...να προσθέσω ανάσες, να πειράξω φράσεις... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση