jks4050 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 Πανέμορφη φιλε, καλοπαιχτη και περιμενουμε κλιπς!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2011 Πολυ όμορφη, άψογη ,ξεχωριστή, ότι καλυτερο έχω δει έως τώρα στο noiz ! Λιγο χοντρούλα δείχνει, και τα (jumbo?) ταστα τα βλεπω λιγο ψηλά, βεβαια περι ορέξεως... Ειμαι σιγουρος οτι ήδη σκεφτεσαι το επόμενο project. Περιμενουμε κλιπς! Καλη χρονια και με πολλά projects! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2011 exotic "chubby" lp λοιπον ;D ;) Πανεμορφη , πολλα μπραβο φιλε!!! www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2011 τα λογια περισσσσσσσευουν think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stelios nomikos Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2011 πωωωωωωωω σκοτωνει το οργανο,μπραβο σου και μεγιες.πραγματικα πολυ ομορφη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2011 ΑΨΟΓΗ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2011 φίλε πραγματικά έγραψες! Πήρες κάτι κλασσικό και το έκανες δικό σου και μάλιστα βγήκε και πανέμορφη η κατασκευή , eye candy εντελώς! Πολλά συγχαρητήρια και από εμένα ! ;D ;D ;D ;D ;D clap clap clap clap clap clap Πάντως είναι μικρόβιο πρέπει να το παραδεχτούμε, αλλά τουλάχιστο είναι δημιουργικό 'μικρόβιο'. Όπως είπε και ο νασοκοζμ είμαι σίγουρος ότι σκέφτεσαι το επόμενο πρότζεκτ ήδη! Να τη χαρείς!! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
krknow Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2011 θενκς γκάϊς ολ οφ γιου nasokosm & argytar εννοειτε οτι εχω καψει φλατζα και εχω πολλα στο μυαλο μου ακομα για να φτιαξω. Σειρα ετσι για χαλαρα πραγματα εχει μια Ibanez Rg 470 που εχω στην ακρη ξεχασμενη. Θα της αλλαξω τον αδοξαστο ;D ;D ;D https://www.facebook.com/Adjusttheband/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση