Earendil Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 το μονο θετικο στην ιστορια ειναι οτι ο μαστορας (Βασιλης) ειναι 2λεπτα απο το σπιτι μου.καλο ε? τελος βδομοδας θα εχω νεα ευχαριστω παιδια Ε, λογικά θα δεις κι άλλα θετικά αν τον εμπιστευτείς. ;D ;D Πολύ καλός ο Βασίλης. Η Tonelab του χρωστά αιώνια ευγνωμοσύνη. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 πέρα απο το ''κάψιμο'' των ασφαλειών και οτι άλλο προκάλεσε αυτό ....πολύ σκόνη βλέπω ρε φίλε rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Man LP Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 οντως πολυ σκονη και μια και το λεμε,πως μπορω να τον καθαρισω? ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Man LP Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα. οκ ο peavey. κατι με την ανορθωση στις λαμπες νομιζω μου ειπε οτι ειχε,γι'αυτο εκαψε και την ασφαλεια.Δεν τα ξερω και καλα για να σας πω ακριβως... το θεμα ειναι οτι δουλευει. θα αλλαζω και τις λυχνιες της προενισχυσης να ειμαι σιγουρος. ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση