Προς το περιεχόμενο

Home studio και μονοφασικό ρεύμα- απορία

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Πρόκειται να μετακομίσω σε σπίτι με μονοφασική παροχή ρεύματος. Η απορία μου είναι αν θα αντιμετωπίσω θέματα θορύβων στο μικρό μου home studio, τουτέστιν 2 ενισχυτες κιθαρας, κονσόλα, κάρτα ήχου, μονιτορ, εφε...

Τουλάχιστον να ψάξω για άλλο σπίτι παίδες. Ευχαριστώ προκαταβολικά  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα σε ολα τα σπιτια η παροχη ειναι μονοφασικη...

Αλλα και τριφασικη να ειναι, εσυ θα παρεις τη μια φαση για να δουλεψουν τα μηχανηματα σου.

Ποιο το προβλημα?

wood matters

^^what he said.

Δεν εχω δει καμια κονσολα/ενισχυτη/rack (η μαλλον σχεδον καμια οικοιακη συσκευη) που να λειτουργει με τριφασικο ρευμα.

• Guru

Καλησπέρα. Πρόκειται να μετακομίσω σε σπίτι με μονοφασική παροχή ρεύματος. Η απορία μου είναι αν θα αντιμετωπίσω θέματα θορύβων στο μικρό μου home studio, τουτέστιν 2 ενισχυτες κιθαρας, κονσόλα, κάρτα ήχου, μονιτορ, εφε...

Τουλάχιστον να ψάξω για άλλο σπίτι παίδες. Ευχαριστώ προκαταβολικά  :)

Κάποια σπίτια, τα περισσότερα, έχουν μονοφασική παροχή. Κάποια άλλα έχουν τριφασική παροχή. Στην τριφασική παροχή μπορείς να μοιράσεις τα φορτία, αν και με τον εξοπλισμό που έχεις δεν είναι αναγκαίο. Σωστή γείωση να υπάρχει γιά παν ενδεχόμενο και ρελέ ασφαλείας στον πίνακα.

Όσο γιά τους θορύβους, εάν υπάρξουν τέτοια προβλήματα, υπάρχουν λύσεις.

Σωστή γείωση να υπάρχει γιά παν ενδεχόμενο και ρελέ ασφαλείας στον πίνακα.

Μπορώ να τα τσεκάρω μόνος μου ή χρειάζομαι ηλεκτρολόγο;

• Guru

Οκ, αποδεικνύεται πως μάλλον είπα χαζομάρες  ;D

Δεν είπες καθόλου χαζομάρα. Είπες κάτι το οποίο μπορεί να σου συμβεί. Άσχετα με το εάν υπάρχει ή όχι τριφασικό ρεύμα και γείωση. Εξαρτάται από διάφορους παράγοντες.

Μπορώ να τα τσεκάρω μόνος μου ή χρειάζομαι ηλεκτρολόγο;

Τον ρελέ ασφαλείας θα τον δεις στον πίνακα. Έχει και ένα μικρό διακόπτη γιά αυτοέλεγχο εάν λειτουργεί σωστά. Αν δεν γνωρίζεις απ'αυτά, ρώτησε κάποιον που τα κατέχει ή στην ακραία περίπτωση ρωτάς ηλεκτρολόγο.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου