elavd Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2006 ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! Όποιος πρόκαλαβε τον κύριο είδε... Κλίκ χίαρ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2006 Ναι....Έχω και εγώ να π ουλήσω την πρώτη βίδα που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή του πρωτου moog.... Να την πουλήσω? Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagx69 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2006 Το κουλό δεν είναι πως την πουλάει τόσο... Το κουλό είναι πως φοβάμαι ίσως κάποιος την αγοράσει 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DrRhythm Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2006 Καλά ο τύπος που έβαλε την αγγελία πρέπει να'ναι σαλεμένος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tsoutsoudis Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2006 Εγω θα την αγοραζα παντως....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2006 Εγώ δεν δίνω ούτ' ενα 'ρχίδ ναούμ... για fenderoμ@λ@@@@κες ψάχνει ο τύπος... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2006 Βασικά ο τύπος δεν ψάχνει ούτε για fenderoμ@λ@κες ούτε για τπτ.... Μάλλον νομίζει ότι αυτό που κάνει είναι εξυπνάδα αλλά μάλλον καταντάει να τον δουλεύουμε για τις βλακείες του.... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2006 Ναι μάλλον η λογική είναι "χαχαχαχαχα, μα πόσο καμένος είμαι πια!" Χαμηλή αυτοεκτίμηση και λάθος φίλοι προκαλούν τέτοιες εξάρσεις άθλιου γυμνασιακού χιούμορ :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2006 Παιδιά κρατήστε μεεεε!!! Θα κάνω BIIIIIDDDD!!! :D:D:D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2006 Μπα δε χρειάζεται, δε μας εμπιστεύεται εμάς που δεν είμαστε us based, οπότε την πάτησες :):lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση