Nestoras Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Φίλος, αυτό είναι 545 Shure.... δε μασάει τα άντερά του και παίζει παντού και πολύ δυνατά. ;) ;) ;) ;) ;) Άσε που δε μπορώ να θυμηθώ, πόσα πεσίματα έχει στο ενεργητικό του. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ δεν νομίζω ο καπνός να πειράζει τα μικρόφωνα διότι αν ήταν έτσι δεν θα έβγαζαν μικρόφωνα πούρα. :o Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ δεν νομίζω ο καπνός να πειράζει τα μικρόφωνα διότι αν ήταν έτσι δεν θα έβγαζαν μικρόφωνα πούρα. :o drum roll ... tom tom...crash! :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o Πάντως όταν καθαρίζεις το σφουγγαράκι της σουρμπέτας βγάζει τρελή μπίχλα. το στεγνώνεις καμια μερα και μετα σου φαινεται οτι ''ανοιξε'' λιγο ο ηχος του... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Administrator Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ δεν νομίζω ο καπνός να πειράζει τα μικρόφωνα διότι αν ήταν έτσι δεν θα έβγαζαν μικρόφωνα πούρα. :o ;D ;D ;D Σε γενικές γραμμές επειδή ο καπνός όταν καταλαγιάσει γίνεται γλίτσα, σε χώρους όπου δεν αερίζονται εύκολα (βλέπε στούντιο ηχογράφησης, ραδιοφωνίας κ.α.) συνήθως απαγορεύεται το κάπνισμα. Στα πυκνωτικά μικρόφωνα πχ όπου η κάψα είναι εκτεθειμένη, η γλίτσα τα επηρεάζει αρνητικά σε βάθος χρόνου. Επειδή τα μηχανήματα αυτά δεν είναι φτηνά και είναι εργαλεία, καλό είναι να τα προστατεύουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Το πόσο αφορά τον ιδιοκτήτη τους. Υ.Γ Τα δυναμικά μικρόφωνα όπως το Shure του Nestoras, αντέχουν την σκληρή χρήση και αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιούνται στα μαγαζιά / live, παρα το γεγονός πως δεν είναι πιστά όπως τα πυκνωτικά. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση