Nestoras Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Σκέψου εσύ τον Αl Bunty, την ώρα που εγώ θα σκεφτομαι τη πιτσιρίκα (κόρη του στο έργο) που "πήρε". :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 την ώρα που εγώ θα σκεφτομαι τη πιτσιρίκα (κόρη του στο έργο) που "πήρε". :D Χαλάλι σου βρε! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Εσείς θα με κάνετε σαν τα μούτρα σας. Εκεί που θέλω να είμαι σοβαρός και να δώσω στους νεανίες τα φώτα μου, τσακ με βγάζετε από τον ίσιο δρόμο. ;D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Εσείς θα με κάνετε σαν τα μούτρα σας. Εκεί που θέλω να είμαι σοβαρός και να δώσω στους νεανίες τα φώτα μου, τσακ με βγάζετε από τον ίσιο δρόμο. ;D A o φρη ρόκς το ξεκίνησε....εγώ απλά ακολούθησα...... ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Sorry Nestor αλλά υπάρχει κι άλλος Al. O AL Green. Για να μπούμε στον ίσιο δρόμο! ;) Σκέψου εσύ τον Αl Bunty, την ώρα που εγώ θα σκεφτομαι τη πιτσιρίκα (κόρη του στο έργο) που "πήρε". :D Προφανώς μιλάς για την Christina Applegate. 8) ::) :P Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sonic X Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Al Kooper is the MAN! ...και δύο αγαπημένα τραγούδια από κάποιες συνεργασίες του. The Blues Project - 01 - I Can't Keep From Crying Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 A o φρη ρόκς το ξεκίνησε....εγώ απλά ακολούθησα...... ;D ;D ;D Αναληθες. Εγω εκανα απλα μια μαντεψια... :P Ξερω τι γυρναει στο μυαλο σου τελευταια..Αλητη... ;D Παρακαλω συνεχιστε με τον Κουπερ.. 8) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 (o Shuggie Otis ηταν 15 χρονων οταν ηχογραφησε με τον Al) Ξεπερνώ τις σειρήνες και ξαναμπαίνω στον δρόμο της αρετής (με Gospel κομμάτι). Ακούστε τον 15άχρονο τι κιθάρα παίζει εδώ. :o Σημειωτέον το άλμπουμ είναι αριστούργημα. Sonic είσαι γνώστης. ;) Προφανώς μιλάς για την Christina Applegate. 8) ::) :P ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Και μια και μιλαμε για Al Kooper και Blood, Sweat & Tears, ειναι ιεροσυλια να μην αναφερουμε την Θεϊκη κομματαρα τους "I Love You More Than You'll Ever Know" (που ειναι συνθεση του Al) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sonic X Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει, μεταξύ άλλων, ένα διπλό cd με τίτλο Αl KOOPER - Soul of A Man:Live (1995) στο οποίο παίζει αρκετές επιτυχίες από την μέχρι τότε πορεία του και η μπάντα που τον συνοδεύει είναι εξίσου super. Θα ήθελα επίσης να πω (ξανά) ότι ο κος Kooper είναι ένας από τους πιο αγαπημένους "αφανείς" μουσικοσυνθέτες του είδους του. http://en.wikipedia.org/wiki/Al_Kooper Ευχαριστούμε Νέστωρ για to post...και για τα καλά σου λόγια. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση