Nestoras Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Η ταυτότητά του μάλλον θα λέει μουσικός και τιμά το επάγγελμά του. Άκουσα σήμερα το Easy Does it και κατάλαβα γιατί όταν πρότεινε στον Dylan να παίξει στον δίσκο του όντας άσημος τον πήρε με την 1η, γιατί συνεργάστηκαν μαζί του, ο πολύς Bloomfield, o Stills, o Shuggie Otis κ.α. + πολλές άλλες ιστορίες. Εν ολίγοις μου 'πέσαν τ' αυτιά. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μορφη ο Al. 8) (o Shuggie Otis ηταν 15 χρονων οταν ηχογραφησε με τον Al) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Duke_Kritsongton Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Aπο τα αγαπημενα μου κομματια ολων των εποχων. Ακουστε... When I look over my shoulder, what do you think I see? Somebody lookin' over, his shoulder at me WATCH OUT! IT'S A TANK! IT'S A FUCKIN' REVERB TANK! DAMN! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Χωρις να θελω να αποσπασω την προσοχη απ το θεμα,θα καταχραστω λιγο απ τον χωρο γιατι βλεποντας το AL μου ηρθε στο μυαλο ενας αλλος AL πολυ αγαπημενος μου... Χωρις ιχνος προτασης για αφιερωμα σε AL... :P Νεστορα,μου επιτρεπεις? Al Stewart - Almost Lucy GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Νεστορα,μου επιτρεπεις? Εννοείται. :) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Αν σας πω ποιός «Al» ήρθε στο δικό μου μυαλό….βλέπω τον Nestora να έρχεται προς τα πάνω αύριο πρωί – πρωί να λερώσει τα xέρια του με αίμα…. :P ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Αν σας πω ποιός «Al» ήρθε στο δικό μου μυαλό….βλέπω τον Nestora να έρχεται προς τα πάνω αύριο πρωί – πρωί να λερώσει τα xέρια του με αίμα…. :P ;D Μπαντυ? ;D ;D ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μπαντυ? ;D ;D ;D μλκ.....χα χα χα χα μέσα έισαι. Α χα χα χα χα χα χα χα ;D ;D ;D ;D edit: I am sorry! :'( a xa xa xa xa xa xa xa xa Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Αν σας πω ποιός «Al» ήρθε στο δικό μου μυαλό….βλέπω τον Nestora να έρχεται προς τα πάνω αύριο πρωί – πρωί να λερώσει τα xέρια του με αίμα…. :P ;D Can I call you Al? InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Can I call you Al? U can call me whatever u want ;) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση