E.G. Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 ΥΓ.πολυ ωραιο παιξιμο ο sainis δεν νομιζω να στην κρατησει και αυτη ε?? δυστυχως μου ειπε δεν την περνεις πισω, την περιμενα καιρο αυτη την κιθαρα. δεν βαριεσαι, ευκαιρια να φτιαξω και αλλη ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 δυστυχως μου ειπε δεν την περνεις πισω, την περιμενα καιρο αυτη την κιθαρα. δεν βαριεσαι, ευκαιρια να φτιαξω και αλλη ;D και καλυτερη ? σιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγουρα think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 Ηλία , ποτε θα τις δούμε και θα τις ακούσουμε απο κοντα? μονο ο Σαϊνης θα έχει τετοιες ευκαιρίες? Ζηλεύω! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 εχει κρατησει ηδη 2 κιθαρες μου. το ωραιο ειναι οτι τον ειχα δασκαλο κιθαρας οταν εγω ημουνα 10 χρονων. πριν 2-3 χρονια τον ξαναβρηκα και του ειπα δασκαλε σκεφτομαι να φτιαξω ηλεκτρικη κιθαρα. πριν ξεκινησω και δει οτι κατι παω να φτιαξω νομιζε οτι εχω 'ξεφυγει' . ποτε θα τις δούμε και θα τις ακούσουμε απο κοντα? λετε να κανονισουμε κανενα μιτιν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 λετε να κανονισουμε κανενα μιτιν? μεσα μεσα.....καλεσε με και εμενα :D :D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tasosbull Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 Μπορείς να κάνεις κάτι να δούμε τα video; Δείχνει να τα έχεις αποσύρει το youtube και θα σκάσω απο περιέργεια αν δεν την ακούσω :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 το πρωτο το εχω αποσυρει. αυτο ισχυει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tanasee Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 Ακόμη και να μην ήξερα...και να μην έβλεπα. Αυτός είναι ο ήχος ακριβώς είναι που με κάνει να σκέφτομαι ES-335. Και ίσως και καλύτερος, αφού σχεδόν πάντα τις συγκεκριμένες gibson τις συναντάω πιό mellow στις ηχογραφήσεις. Πολλά μπράβο φίλε E.G.. Η κιθάρα είναι για να καμαρώνεις-και όχι μόνο επειδή την έφτιαξες! http://www.myspace.com/teflonathens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tasosbull Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 :o :o :o Μου κρέμασε το σαγόνι ;D Υπέροχη πραγματικά, συγχαριτήρια, εύχομαι πάντα να φτιάχνεις τέτοια εξαιρετικά όργανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpikoz Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 Κιθάρα είναι αυτό ή εξωτικό πουλί; :o broke another g-string Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση