RayDTutto Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν ξέρω πόσοι από εδώ μέσα έχουν παιδιά ή παρακολουθούν παιδικές ταινίες, αλλά μου κάνει εντύπωση η εμφάνιση hard rock τραγουδιών ως soundtrack. Είχα δει το Megamind που είχε μέσα GnR, Ozzy, AC/DC, τώρα είδα τα Στρουμφ που είχαν και αυτά AC/DC. Τι γινεται; Η κόρη μου - 6 ετών - γυρνούσε μες το σπίτι για κανα μήνα τραγουδώντας το Crazy Train... ??? When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Υγιεστατο το βλεπω. Αν ειχαν γυριστει στην Ελλαδα, θα ακουγαμε στο soundtrack απο Βισσυ μεχρι Κιαμο... ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν αντιλέγω κατά βάση - αν και δεν θα ήταν το καλύτερο μου να τραγουδάει η κόρη μου το Highway to Hell. Απλώς μου κάνει εντύπωση και μου ρθε κάπως ξαφνικό. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 ...αν και δεν θα ήταν το καλύτερο μου να τραγουδάει η κόρη μου το Highway to Hell. Απλώς μου κάνει εντύπωση και μου ρθε κάπως ξαφνικό. Και γω (ευτυχως) αυτα και αλλα παρομοια ακουγα (αθελα μου απο τον αδερφο μου) οταν ημουν στην ηλικια της κορης σου και βγηκα μια χαρα "παιδι" ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 δεν θα ήταν το καλύτερο μου να τραγουδάει η κόρη μου το Highway to Hell. Εγώ πάλι αν είχα κόρη, θα έκανα τούμπες έτσι και το τραγουδούσε! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μα καλα, σε ενοχλησε η μουσικη και οχι η βια, σε διαφορες μορφες , που ειναι διαχυτη σε ολες τις παιδικες ταινιες ... μεχρι και τα στρουμφακια ηταν ..οπλισμενα ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι δεν με ενόχλησε η μουσική. Μια παρατήρηση έκανα. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lifeowner66 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μα καλα, σε ενοχλησε η μουσικη και οχι η βια, σε διαφορες μορφες , που ειναι διαχυτη σε ολες τις παιδικες ταινιες ... μεχρι και τα στρουμφακια ηταν ..οπλισμενα ναι σωστο αλλα ηταν πιρουνια και κουταλες xd ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Eδώ σε μερικά καρτούν συμμετέχουν και οι ίδιοι οι rock-stars, όχι μόνο η μουσική τους... ;D ;D Duck Dodgers (With Dave Mustaine) - In Space, No One Can Hear You Rock - YouTube Και στους simpsons πάντως έχουν παρελάσει πολλά μεγάλα group, αλλά δεν απευθύνονται σε πολύ μικρό κοινό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 κόρη μου - 6 ετών - γυρνούσε μες το σπίτι για κανα μήνα τραγουδώντας το Crazy Train... ??? συμπεθεριάζουμε ; έχουμε καλές σχέσεις με το hard rock και με το basket... ::) είμαστε και ομορφόπαιδα ;D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση