Vasmar Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 To video clip από το single του νέου του δίσκου :) Enjoy! it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ό,τι και να κάνει αυτός ο τύπος θα μου αρέσει. Στο κλασσικό του ύφος είναι και πάλι. Μπράβο vasmar διότι τον παρακολουθώ και αυτό μου ξέφυγε. ;) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ό,τι και να κάνει αυτός ο τύπος θα μου αρέσει. Στο κλασσικό του ύφος είναι και πάλι. Μπράβο vasmar διότι τον παρακολουθώ και αυτό μου ξέφυγε. ;) Αφου ειναι ημιθεος. Κιθαρισταρα,φωναρα,συνθεταρα,παραγωγαρα. Αυτα τα διαστημικα hamer on-pull off να μην εβαζε τοσο... :-\ Ευχαριστουμε Vasmar! ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Αφου ειναι ημιθεος. Κιθαρισταρα,φωναρα,συνθεταρα,παραγωγαρα. Αυτα τα διαστημικα hamer on-pull off να μην εβαζε τοσο... :-\ Ευχαριστουμε Vasmar! ;) Δεν ξέρω, είναι κάποιοι άνθρωποι που χωρίς να σου έχουν κάνει τίποτα τους μισείς . Κάποιοι άλλοι, που έτσι ανεξήγητα τους συμπαθείς. Αυτός ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Και δεν το περιορίζω μόνο στις αδιαμφισβήτητα υψηλές μουσικές του ικανότητες. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VietMan Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Kαλα ο Ριτσι ειναι η ζωντανη αποδειξη οτι ο θεος καποιους τους επλασε και καποιους τους... Απιστευτος τραγουδοποιος και ακομπλεξαριστος!! @freerock: Ψησε τον Παρασκευα να κανει καμια κινηση μπας και τον ακουσουμε κι αυτον ποτε!! Hi!! I'm Paul from guitar world!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Υπερπαίχτης, σούπερ φωνή, και underground rock icon... Από τις λίγες περιπτώσεις που ένας κιθαρίστας είναι το ίδιο συμπαθής και σε άνδρες και γυναίκες, και σε ολντ σκουλ ροκάδες και σε σρεντεράκηδες. Και πραγματικά είναι εξαιρετικά συμπαθής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
paranoicb Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 πραγματικα πολυ καλο το παλικαρι. και τον ακουω για πρωτη φορα να φανταστεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση