Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Πέτρο, όταν παντρευτεί ο Λάκης, εγώ θα πουλήσω τις στρατ μου. Ετοιμάσου να τις πουλήσεις. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 JIMMYPAP Συναλλαγές: (1) Αγγελιοφόρος κακών ειδήσεων. Karma: 0 Αποσυνδεδεμένος Μηνύματα: 279 Χεχε με τιμας!! Παντως ζητω συγγνωμη που σε εμπλεξα σε αυτο τον ερωτα,εκ παραδρομης νομισα οτι εσυ εκανες το σχολιο για το γαμο και ο Jj μονο για τη σωβρακοφανελα. Αρα, ανακαλω και το σχολιο παει μονο στον Jj. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 ο κιθαριστας με τη σωβρακοφανελα τα εχει με την τραγουδιστρια Φοβερός τίτλος για blues στα 10 bpm με σόλο 10 λεπτά. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Εμένα προσωπικά δε μου αρέσει τίποτα απο αυτό που είδα . \ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Ανάκληση! ;) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Ανάκληση! ;) διπλωματία 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 διπλωματία 8) Το σέβομαι. ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Το σέβομαι. ;D Τι να κανω μετα απο 1ωρα wayne shorter που άκουγα μου έπεσε κάπως ............διαφορετικό ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Τι να κανω μετα απο 1ωρα wayne shorter που άκουγα με έπεσα κάπως ............διαφορετικό ;D Κατανοώ απόλυτα. Είναι και Ερμής ανάδρομος….άσε εγώ είμαι σε χειρότερη φάση από εσένα. ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Κατανοώ απόλυτα. Είναι και Ερμής ανάδρομος….άσε εγώ είμαι σε χειρότερη φάση από εσένα. ;D γιατι τι ακούς Megadeth :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση