hyperpanos Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μερικές ιδέες πάνω στην Phrygian scale και ολίγον από Phrygian dominant ;D. Στην μέση του κομματιού δεν τα πήγα και τόσο καλά πιστεύω, αλλά τέλος πάντων ;). Ακούω τις εντυπώσεις σας. phrygian_1_0.mp3 όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ούτε ένας ??? Τόσο κακό ήταν ??? όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Χαλαρωσε, βαλε καρβουνο και περιμενε. Κυριακη ειναι, θα σκασουνε μυτη αργοτερα. Μια χαρα μου φανηκε. Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μερικές ιδέες πάνω στην Phrygian scale και ολίγον από Phrygian dominant ;D. Στην μέση του κομματιού δεν τα πήγα και τόσο καλά πιστεύω, αλλά τέλος πάντων ;). Ακούω τις εντυπώσεις σας. Τι Phrygian και μπούρδες μου τσαμπουνάς βρε Πάνο. Σκασίλα μου για αυτά. Η μουσική μετράει. Όταν διάβασα για κλίμακες σκέφτηκα ότι θα είναι κάτι σαν άσκηση. Όμως ΟΧΙ. Είναι μουσική. Και μάλιστα Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ από τον Πάνο. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ θέμα-μελωδία (μπορείς να το τραγουδήσεις και εξελίσσεται, κάπου πάει), πολύ όμορφη και μεστή ανάλυση (σε γενικές γραμμές), και πάρα πολύ καλός (για τα γούστα μου) ήχος χωρίς πολλά μπλιμπλίκια. Η ερώτησή μου είναι.... μήπως ξύρισες το κεφάλι σου (νομίζω ότι θα του άρεσε και του καράφλα το κομμάτι ;))? ;D ;D ;D Άντε και για επόμενο τώρα! ΜΠΡΑΒΟ! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Εκεί λοιπόν που έγραφα διθυράμβους γιατί όντως είναι το καλύτερο θέμα που έχεις παρουσιάσει, ακούω αυτά που έκανες από το 1.43 και μετά και ... >:( Γιατί δεν προσέχεις στον αυτοσχεδιασμό και καταφέρνεις να μην πάρεις το 10? InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 ακούω αυτά που έκανες από το 1.43 και μετά και ... >:( Γιατί δεν προσέχεις στον αυτοσχεδιασμό και καταφέρνεις να μην πάρεις το 10? Αυστηρός αλλά και σωστός όπως πάντα ο Νέστορας! Πάνο ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ. Δούλεψέ το, ξαναγράψε 1:43- 2:24 (κάποιες φράσεις είναι ΟΚ) και ανέβασέ το πάλι. ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ! ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Γειά σου ρε Πάνο ανατολίτη! Ωραίος. Λοιπόν αυτό πάει καρφί για νέος ύμνος της ομάδας.... ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια :D Εκεί λοιπόν που έγραφα διθυράμβους γιατί όντως είναι το καλύτερο θέμα που έχεις παρουσιάσει, ακούω αυτά που έκανες από το 1.43 και μετά και ... >:( Γιατί δεν προσέχεις στον αυτοσχεδιασμό και καταφέρνεις να μην πάρεις το 10? Φίλε Νέστορα το ξέρω ότι δεν τα πήγα καλά από το 1.43 μέχρι και το 2.24, το γράφω και ο ίδιος, αλλά όπως λένε και τα στρουμφάκια 8), μου την δίνει που έχεις δίκιο ;D ;D ;D. Θα δώ μήπως το ξαναγράψω όλο από την αρχή και το ξαναποστάρω. Ευχαριστώ και πάλι :D Υ.Γ. Όντας Ολυμπιακός, παρακαλώ να διαγραφεί η φωτογραφία με τον ξυπόλυτο πρίγκηπα ;D ;D ;D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση