JAM Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2006 Σιγή... 2 εκδοχές παίζουν : Ή το παίξιμό μου παραήταν σκατά για να σας πείσω για την κιθάρα... Ή η κιθάρα είναι τόσο καλύτερη απ'τις δικές σας που φάγατε την γλώσσα σας... Εγώ τείνω προς το 2ο...χαχαχα :lol: www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Godfath3r Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2006 Eγώ πάντως έχω φάει την γλώσσα μου λόγω δεύτερου... 8O :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2006 Τη δική μου γνώμη την ξέρεις ήδη ;) :D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2006 Τη δική μου γνώμη την ξέρεις ήδη ;) :D Καλά καλά...αλλού αυτά...πες ότι χλώμιασες που η δικιά μου είναι καλύτερη από την δικιά σου... :twisted: www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2006 Καλά καλά...αλλού αυτά...πες ότι χλώμιασες που η δικιά μου είναι καλύτερη από την δικιά σου... :twisted: Σε προκαλώ σε telecaster-ομαχία!!! :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 λοιπόν το ξεθάβω στο άσχετο επειδή ο jam έκανε λόγο για το ishibashi. Επειδή σας 'εχω πρήξει με κάτι edwards πήρα τελικά την απόφαση. Το θέμα είναι από που να την παραγγείλω. Γνωστός μου Ιάπωνας μου είπε να προτιμήσω το Ishibashi. Επικοινώνησα και μου είπαν ότι διαθέσιμη θα ειναι από τέλη Δεκέμβρη-Αρχές Γενάρη. Έτσι τον οκτώβρη-νοέμβρη την προπαραγγέλνω. Το ερώτημά μου είναι, αν έχει κάποιος εμπειρία με το εν λόγω μαγαζί (πόσο κάνει να έρθουν κτλ κτλ κτλ). Λογικά αναμένω απάντηση από Blue και sf (νομίζω ότι κάπου παλιότερα έκανε λόγο για αυτό το μαγαζί) σε αυτό. Help please! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Τι εστί Ishibashi??? Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Η Αγγλική του σελίδα http://www.excite.co.jp/world/english/web/?wb_url=http%3A%2F%2Fwww.ishibashi.co.jp%2F&wb_lp=JAEN&wb_dis=2 "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Α, οκ κατάλαβα. Ιάπωνας Thomann είναι. Αλλά τα περισσότερα τα βγάζει γιαπωνέζικα και δε βγάζω άκρη. Στέλνει παντού απ'ότι κατάλαβα. Μένει να φτιάξει και μια τελείως αγγλική εκδοχή του site για να καταλαβαίνουμε. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Αν βάλεις το κέρσορα πάνω στα γιαπωνέζικα από κάτω (εκεί που σου δείχνει το φόρτωμα της σελίδας) στα γράφει στα αγγλικά, όχι τέλεια, αλλά θα μπορέσεις να πλοηγηθείς. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση