x_pap Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Προς το παρόν ούτε η Βραζιλία προσφέρει θέαμα.. :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apos Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 η πρωτοεμφανιζόμενη Αυστραλία Μπα, έχει ξαναπάει μουντιάλ, το '74. :wink: Πάντως, όντως, από μπάλα τίποτα ακόμα. Μόνο Τσεχία, Αυστραλία και κάτι βλέπω να κάνει και η Ισπανία.... http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tasospelt Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 ποια ειναι η μοναδικη ομαδα σε ολη τη ν ιστορια του θεσμου η οποια κατεκτησε το μουντιαλ χωρις να εχει κανει ΚΑΜΜΙΑ νικη στη πρωτη φαση??? Ποιά;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ztelioz Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Μπράβο συμπάθεια η ολλανδία... :wink: Παρασκευή που παίζει με ακτή ελεφαντοστού έχει να πέσει πολύ ζόρι.. ποια ειναι η μοναδικη ομαδα σε ολη τη ν ιστορια του θεσμου η οποια κατεκτησε το μουντιαλ χωρις να εχει κανει ΚΑΜΜΙΑ νικη στη πρωτη φαση??? Μετράει, αν το βρούμε με σκονάκι? :lol: www.myspace.com/pogr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Η Ιταλια το 1982, τρεις ισοπαλιες στη φαση των ομιλων. Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Apostolis Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Αργεντινή forever 8) (αν και δεν ξέρω γιατί) Μάλλον επειδή είναι αλητάμπουρες (με την καλή έννοια), όπως και όλοι οι πρώην Γιουγκοσλάβοι. Εδώ η Αργεντινή το 94 ήταν φαβορί για το μουντιάλ και αυτοί κάνανε την ομάδα μπάχαλο γιατί ο προπονητής δεν γούσταρε τους μακρυμάλληδες. Τα 3/4 της ομάδας δηλαδή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Φαν των Ολλανδών τρέμεται τους Ελέφαντες :lol: Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Οι Γιουκοσλαβοι κερδιζουν και κερδιζονται δυσκολα λογω της σφιχτης ομαδας που εχουν ενω αντιθετα οι ελεφαντες κερδιζονται αλλα και κερδιζουν πιο ευκολα. Αρα το ματς με τους Ολλανδους θα κριθει στο ποιος θα βαλει πρωτος γκολ. Εαν το βαλει η Ολλανδια,τοτε ειναι κοντα στην νικη αντιθετως τα πραγματα θα ειναι υπερ της Ακτης. Στο αλλο ματς του ομιλου η Αργεντινη θα δυσκολευτει πολυ περισσοτερο να βαλει γκολ απο το ματς με την Ακτη γιατι οι Γιουκοσλαβοι εχουν πραγματικα καλη αμυνα. Πιστευω οτι και τα δυο ματς θα ληξουν ισοπαλα(ανεξαρτητα εαν θελω την νικη της Ορανιε...). Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Malakian Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Παιδιά εγώ πάω τη Γερμανία για το πάθος της ακόμα και στο τελευταίο λεπτό που άλλοι κλαίνε τη μοίρα τους αυτα τα σκυλιά ακόμα τρέχουν(για παράδειγμα ο χθεσινός αγωνας με την Ρουμανία) 1-0 υπέρ της Γερμανίας στο 90'. :) Πάντως το φετινό μουντιάλ θεωρώ δεν έχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον όσο τα προϊγούμενα όχι ομως οτι ξέρω και πολλά δεν είμαι φαν αλλά ούτε και θα γίνω . 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 για παράδειγμα ο χθεσινός αγωνας με την Ρουμανία) 1-0 υπέρ της Γερμανίας στο 90'. Πολωνια. Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση