NemOOO Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2006 Κρίμα γαμώτο για το καμερούν.... Τώρα υποστηρίζω μόνο Ακτή Ελεφαντοστού...:lol: Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve Lado Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2006 Εγω ειμαι φανατικος Βραζιλιανος αλλα εκτος απο την Βραζιλια που δεν χορταινω να την βλεπω να παιζει μπαλα υποστηριζω και την Ακτη Ελεφαντοστου που παιζουν απιστευτα! χθες ηταν αδικια που δεν κερδισαν :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2006 υποστηριζω και την Ακτη Ελεφαντοστου που παιζουν απιστευτα! χθες ηταν αδικια που δεν κερδισαν :evil: Πολύ ωραίο παιχνίδι το χθεσινό. Παίξανε πάρα πολύ καλά - αλλά όχι και να κερδίσουν :) Έπρεπε όμως να το φέρουνε ένα χ. Αυτοί που πραγματικά ήθελα να κερδίσουν ήταν το Trinidad! ¶ντε να δούμε τι θα κάνουν και οι Ολλανδοί σήμερα, τους οποίους και υποστηρίζω εδώ και χρόνια. Όχι ότι είμαι και πολύ με τη μπάλα, αλλά λέμε τώρα ;) Edit: καλά πήγαμε ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metallic Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2006 Αργεντινή forever 8) (αν και δεν ξέρω γιατί) P>And Justice For All... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
x_pap Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2006 Japan, που ξέρουν και τζούνο... Μέχρι και αυτοί κατάφεραν να εδραιωθούν στο παγκόσμιο την τελευταία δεκαετία...Οι Έλληνες βγήκαμε πρώτοι στο τζούντο πάλι στην Ολυμπιάδα... μήπως να μετακομίσουμε για τέρμα ανατολή και να το ρίξουμε στο karate αντί για ποδόσφαιρο; :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2006 Πάντως ρε παιδιά μέχρι τώρα κανείς δεν παίζει μπάλα! Και Αγγλία σέρνεται, και η Γαλλία σήμερα ήταν χάλια, το Τονγκο παίζει ξύλο, οι Αργεντινή ψιλοκοιμάτε, η Ιταλία ψάχνεται... Αναπολώ παλαιότερες εποχές :roll: Μόνο η Τσεχία και η πρωτοεμφανιζόμενη Αυστραλία μου άφησαν καλές εντυπώσεις μέχρι τώρα... http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Ολλανδια εδω και χιλιαδες χρονια για λογους συγκεκριμενους τους οποιους δεν θα αναλυσω τωρα. Ειμαι κατα της Βραζιλιας,της Αργεντινης,της Γερμανιας,της Ιταλιας,της Ισπανιας,της Πορτογαλλιας και συμπαθω τους Αγγλους και την παλαι ποτε Σοβιετικη Ενωση. Παντως ΟΡΑΝΙΕ for ever. Δεν θελω να επεκταθω στο οτι οι πιο πολλοι, Ελληνες ειδικα, υποστηριζουν την Βραζιλια. Οσοι το κανουν συνηδητα ΟΚ αλλα παιδια οι πιο πολοι ασχετοι υποστηριζουν την Βραζιλια για να ειναι απλα in. Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 η Ιταλία ψάχνεται... Διαφωνω καθετα. Χωρις να την υποστηριζω, εχω να δω τετοια Ιταλια απο το 1982. Αφου παρακαλαω να βγει δευτερη στον ομιλο της για να παιξει στους 16 με την Βραζιλια, να δουμε πως θα καθαρισουν οι κιτρινοπρασινομπλε.... Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ikon Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Deutschland Uber Alles... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Βραζιλια........ειναι η μονη ομαδα απο την οποια εχουμε ελπιδες να δουμε καλο και θεαματικο ποδοσφαιρο χωρις να χασμουριομαστε απο τον τακτικισμο των αλλων ομαδων............... Ειμαι επισης Φανατικα κατα της Ιταλιας (παροτι εζησα εκει 8 χρονια).....ο τροπος που παιζουν ποδοσφαιρο ειναι ο ιδιος με τον χαρακτηρα των περισσοτερων Ιταλων......κανουn τους μ....ες και παιζουν φουλ αμυνα μεχρι να στη φερουν πισωπλατα μολις ο αντιπαλος κανει ενα λαθος η αν η τυχη ειναι τοσο πολυ με υο μερος τους ωστε μετα απο 99 καραμπολες η μπαλα μπει στα διχτυα(μεγιστος εκπροσωπος αυτης της τακτικης P.Inzaghi).....Και ενα στατιστικο( αλα Σωτηρακοπουλος....).....ποια ειναι η μοναδικη ομαδα σε ολη τη ν ιστορια του θεσμου η οποια κατεκτησε το μουντιαλ χωρις να εχει κανει ΚΑΜΜΙΑ νικη στη πρωτη φαση??? 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση