Ztelioz Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 Μιας και άρχισε σήμερα το μουντιάλ, θα'ταν καλή φάση να δούμε ποιους υποστηρίζετε. Εγώ για παράδειγμα είμαι με την Ολλανδία. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, απλά απολαμβάνω να την βλέπω να παίζει μπάλα 8) www.myspace.com/pogr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konu57 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 Βασικά υποστηρίζω Ιαπωνία! Το ξέρω ότι είναι κουλό αλλά... μου αρέσει να πρωτοτυπώ 8) :D Ένα στουντιάκι στην Οίτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tasospelt Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 Σουηδία! Φαν του σκανδιναβικού στυλ παιχνιδιού. Εξυπνο, άρτιο passing game , πειθαρχημένο. Larson και Ibrahimovic ελπίζω να διδάξουν! :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tsoutsoudis Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 εγω παιδια ειμαι σιγουρος οτι η νοτια κορεα θα παει πολυ καλα....1η στον ομιλο θα βγει να μου το θυμιθειτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jonn Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 Ολλανδία πάνω απ'όλα...κολλημένος στο total football και δεύτερη σε προτίμηση η γερμανική μηχανή της Nationalmannschaft! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kourosava Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 Την Ελλάδα :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konu57 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 Την Ελλάδα :lol: :lol: :lol: ...σε ένα παράλληλο σύμπαν που η Ελλάδα πέρασε στο μουντιαλ? :lol: :lol: :lol: Ένα στουντιάκι στην Οίτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 εννοειται...ronaldinio :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
diSco Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 αυτον που θα μου δωσει τα περισσοτερα στο στοιχημα :arrow: :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STUDIOM13 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2006 Βραζιλία φυσικά. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση