bihlas87 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Φυσικό γιατί αυτό που μάλλον συμβαίνει είναι ότι στο "βρώμικο" κανάλι σε υψηλές τιμές gain λαμβάνουν μέρος όλες οι προενισχύτριες (ή σχεδόν όλες αν κάποια "μισά" τους έχουν να τροφοδοτήσουν κι άλλα στάδια) ενώ στο καθαρό μόνο η πρώτη ή και ίσως μόνο η μισή. Δεν ξέρω το σχέδιο του ενισχυτή, όχι πως αν το έβλεπα θα καταλάβαινα κάτι. Το πιθανότερο είναι να λειτουργεί όπως το λες, το drive με το gain χαμηλά ακούγεται όπως το καθαρό με τέρμα ένταση, αυτό σημαίνει ότι είναι ''συνέχεια'' του καθαρού και χρησιμοποιεί και τις τρείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Πιστεύω πως συνήθως αυτό συμβαίνει, ειδικά σε ενισχυτές με cascading gain stages. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexkon13 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Να ρωτήσω εγώ...γιατί θες πιο πολύ gain;; Και τι εννοείς με αυτό; (Θα καταλάβεις γιατί ρωτάω...) Κοιτα... δεν θελω να μου βγαλει θρασιες (λογικο αφου ειναι βιντατζ) αλλα κατι σε πιο χαρντ ροκ... saxon και τετοια... Ναι!!! Και εγω εχω Les Paul με Floyd Rose!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Κοιτα... δεν θελω να μου βγαλει θρασιες (λογικο αφου ειναι βιντατζ) αλλα κατι σε πιο χαρντ ροκ... saxon και τετοια... Αλλαγή στις λάμπες νομίζω δε θα σου δώσει τέτοιο ήχο. Η λύση μετά είναι ένα booster πετάλι που υπάρχουν πάρα πολλές και καλές λύσεις ανάλογα το budget!! You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση