Superfunk Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Οι ιδανικότερες μπακέτες για "βαρυ παίξιμο"... PROMARK 747 ROCK VICFIRTH 5AX VATER POWER 5A Χαρακτηριστικά σε γενικές γραμμές: Μήκος...λίγο πιο μακριές από 5Α-5Β Πάχος και Βάρος...κάτι ανάμεσα σε 5Α/5Β αυτες δεν ειναι μπακετες,αυτες ειναι οδοντογλυφιδες.... ;D για ροκ. Εγω παλι αν η μπακετα δεν γραφει πανω VIC FIRTH ουτε που την κοιταζω. Μου αρεσει η maple σειρα της (αν και φυσικα σπαει ευκολοτερα) ,για καφριλες η SD1 (H rock μπακετα ΙΜΗΟ) & για ολα τα αλλα η SD9 (που ειναι και η καλυτερη μπακετα του γαλαξια.... ;D & παιζει τα παντα,οταν παιζω back beats τη γυρναω φυσικα αναποδα στο αριστερο χερι) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
BlackScorpio Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Τελικά θα συνεχίσω να παίζω με τις μπακέτες του πατέρα που τις έχει 30+ χρόνια... Μπορεί να έχουν ξεβάψει και να μην έχω ιδέα ποιές είναι, αλλά είναι σαν καινούριες. Τελικά, ο παλιός είναι αλλιώς... ;D
SImon2000 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ρωτησα βασικα ποιες ειναι οι πιο μακριες μπακετες που εχετε βρει και οχι οι πιο βαριες..αντικειμενικα εχω πολυ βαρυ χερι αλλα και σχετικα κοντο...ψανω να βρω εν ζευγαρι σε βαρος 5α σαν τις vic firth που παιζω αλλα λιιιιιγο πιο μακριες σε μηκος,χωρις ομως να φευγει η ισορροπια του stick μπροστα (σαν καποιες ahead που αγορασα).νομιζω πως σε 2ωρα και 3ωρα live οι τοσο βαριες μπακετες που προαναφερατε παντως θα κουραζουν πολυ...και επισης συμφωνω πως ειναι ροπαλα... http://www.jumpingfish.gr/CHROMA
ippex Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 ψανω να βρω εν ζευγαρι σε βαρος 5α σαν τις vic firth που παιζω αλλα λιιιιιγο πιο μακριες σε μηκος,χωρις ομως να φευγει η ισορροπια του stick μπροστα (σαν καποιες ahead που αγορασα). Vic Firth X5A Promark Ringo Starr VATER POWER 5A Αυτές είναι 5Α απλά πιο μακρυές. Με είχανε βολέψει πολύ καιρο..! Γενικά αυτές είναι οι τοπ εταιρές, που έχουν κάθε πιθανή παραλλαγή, δεν έχει νόημα να ψάχνεις αλλού...
hwept Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ελα οι οπαδοι της χοντρης μπαγκετας να δηλωνουν παρουσια !!!! Περικλης Νορντικ, Σουπερφανκ καταγραφηκαν Παντα με κοιταζαν περιεργα λογω των 2Β που χρησιμοποιω. Οι δε δασκαλοι μου ροπαλα τις ανεβαζαν, πλαστη τις κατεβαζαν Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ
SlammingStick Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.vanhalenstore.com/page/VH/PROD/VH137 αλουστράριστες, για να μη γλιστράνε...
vagelism Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ελα οι οπαδοι της χοντρης μπαγκετας να δηλωνουν παρουσια !!!! Περικλης Νορντικ, Σουπερφανκ καταγραφηκαν Παντα με κοιταζαν περιεργα λογω των 2Β που χρησιμοποιω. Οι δε δασκαλοι μου ροπαλα τις ανεβαζαν, πλαστη τις κατεβαζαν Αδικο ειχαν....? Εγω με 2β ανοιγω φυλλο για τυροπιτα κουρου!! ;D ;D ;D
pericles Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Αδικο ειχαν....? Εγω με 2β ανοιγω φυλλο για τυροπιτα κουρου!! ;D ;D ;D Οταν ανοιξεις φυλλο φωναξε μας να δοκιμασουμε Βαγγελη .Εχω ξαναγραψει πως η μπακετα οσον αφορα το παχος πρεπει να προσαρμοζεται στο χερι/παλαμη μας.Αν εχεις μεγαλο χερι η 5α ειναι οντως ''οδοντογλυφιδες '' .Λογω ομως πειρας('' εσκισα παλι '' ) παιζω και με 5α & 5β , το καλο μου νουμερο ειναι η 2β .Αλλα σε ξενοδοχοκαταστασεις και καζινο /καμπαρε 5α μεγαλε και παντα regal .
pericles Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Εσύ δε παίζεις με μπακέτες, παίζεις με ρόπαλα και μάλιστα vintage ;D...είσαι επικίνδυνος!! Δηλαδη dangerous Vintage ? Και εσυ Σπυρο ομως την μερα που σε ακουσα μου φανηκες ΒΑΡΥΧΕΡΙΤΗΣ η κανω λαθος ; Παντα ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ (Eισαι και 2 μετρα που να φτουρησω ) Ο december μου κολλησε το ΕΠΙΤΙΜΟΣ τωρα εσυ μου λες : DANGEROUS VINTAGE η αναποδα δεν εχει σημασια ...αντε να δουμε τι αλλο θα ακουσω (ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΕΝΟΣ)
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Και εσυ Σπυρο ομως την μερα που σε ακουσα μου φανηκες ΒΑΡΥΧΕΡΙΤΗΣ η κανω λαθος ; Παντα ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ (Eισαι και 2 μετρα που να φτουρησω ) Ναι είμαι λίγο βαρυχέρης αλλά είμαι και 95 κιλα. Λοιπόν για να λέμε τα πράματα με τονομα τους, οι 2Β για βαρύ rock παίξιμο ναι είναι κορυφη τις γουστάρω και εγω αλλά για δυνατα και συναμα γρήγορα παιξίματα δεν είναι. Ας ξανασυντάξω λοιπόν: Vic Firth X5A Pro Mark 747 Rock Vater Power 5A είναι οι ιδανικότερες για γρήγορα παιξίματα aka Metal. Βεβαια όλα ειναι θεμα γουστου, εγω με 2Β thrashoκαταστασεις δε βγάζω... www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση