ms20 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 γεια σε όλους....... θα ήθελα να ρωτήσω το κατά πόσο είναι εφικτό να βρεθούν ανταλλακτικά για synths - και που θα τα βρώ είτε καινούρια είτε μεταχειρισμένα. αναφέρομαι σε synth από γνωστές εταιρίες (korg / roland / yamaha). δεν μιλάω για μια σοβαρή βλάβη, αλλά για εξωτερικά μέρη του synth, κυρίως για κουμπιά ή ποντεσιόμετρα ή ακόμα και μεμονομένα πλήκτρα που έχουν σπάσει/φύγει κλπ. ευχαριστώ πολύ για την όποια βοήθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 το βασικό: στις αντιπροσωπείες δοκίμασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 το βασικότερο: στις αντιπροσωπείες δοκίμασες? +1000000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ms20 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 απ' όσο έχω καταλάβει, αν πρόκειται για ενα μοντέλο που δε βγαίνει πια το πιθανότερο είναι ότι οι αντιπροσωπείες δεν θα έχουν να σου δώσουν αυτό που χρειάζεσαι. άλλες εναλλακτικές δεν υπάρχουν για μια τέτοια περίπτωση; το επόμενο post δεν το κατανόησα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 εγώ δεν ξέρω άλλους τρόπους.... το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ebay ή να βρεις στις αγγελίες το ίδιο μοντέλο και να πάρεις parts από εκεί... βέβαια...θα μου πεις, αφού θα πάρεις καινούριο γιατί να μεταφέρεις parts...? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 Ψάξε μέσω αναζήτησης (google) ότι σε ενδιαφέρει. Οι Ιάπωνες έχουν από όλα. Ότι δεν βρεις στις εδώ αντιπροσωπείες. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 Ανάλογα την εταιρεία και ειδικά την παλαιότητα του μοντέλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ms20 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! όποια άλλη πληροροφορία καλοδεχούμενη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση