tomandgeronimo Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα! Μετά απο ένα χρόνο, μετά το ''Άνθρωποι'', βγάζω το 2ο δίσκο μου, το ''Πολύχρωμη Σκέψη''. Ένας δίσκος διαφορετικός από τον προηγούμενο που πιστέυω αξίζει ένα άκουσμα..Πιο hiphop ήχος, όμως πάλι θεματολογικά κυμαίνεται σε κοινωνικοπολιτικό στίχο... Συμμετοχές στον δίσκο: Χίλια Πρόσωπα, Α. Εχθρός, Λαθρεπιβάτης Ονείρων, Μ. Δαίμονας, Αδάμαστος, Gifted (USA) Beats by: UnknownArtist, Smilin, Μ. Δαίμονας, Λαθρεπιβάτης K. LO, Anno Domini Instrumentals Artwork: Odieone ΛΙΝΚ ΓΙΑ DOWNLOAD Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε και την συνέντευξη στο Ραπ - Καλόγερο όπου απαντάω σε ερωτήσεις σχετικά με τον νέο δίσκο, την κοινωνία, το κράτος, τα πρώτα μου βήματα στη μουσική και άλλα πολλά. http://rap-kalogeros.blogspot.com/2011/08/unkownarist-promo-mixtrack.html Τα τρακς στο utube μπορείτε να τα ακούσετε εδώ (εκτός από intro, outro) [uploaded by hiphop4elements] Επίσης, υπάρχουν κόπιες με φουλ εξώφυλλα, insides κτλ, στην συμβολική τιμή των 5 ευρώ...πμ όποιος ενδιαφέρεται :wink: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ! Περιμένω τις γνώμες σας! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ SECTION, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ MODS ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 Mastering, που έγινε; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tomandgeronimo Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 Mastering, που έγινε; Ηχογράφηση, μίξη και ψευτο-μάστερινγκ έγιναν όλα σπίτι μου, με σχετικά low budget εξοπλισμό. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tomandgeronimo Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 πείτε καμιά γνώμη ρε παιδιά...:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση