takis Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 Your browser does not support the HTML5 video tag Your browser does not support the HTML5 video tag enjoy! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 o μονος κιθαριστας αυτης της σχολης (και δημιουργος της) που μου αρεσει.......κριμα που το υπολοιπο συνολο(band και songwritting) μου ειναι .....καπως αδιαφορο 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2006 οντως αγγελε βασικα μονο ο κιθαριστας αρεσε και σε εμενα..παντως αν και δεν ειμαι fan αυτου του ηχου των..80ies με πορωσε ασχημα ο τυπος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2006 Μπορεί να είναι καλός στα ακροβατικά, αλλα αυτό που παίζει δεν είναι μουσική ... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arpegios Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2006 και οι ακροβασίες έχουν την χάρη τους όμως. Και η ταχυδακτυλουργία δεν είναι μουσική, αλλά και ωραία είναι, και τεχνική χρειάζεται. leep is a symptom of caffeine deprivation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση