December Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 που έβαλες κάτι όπου ΔΕΝ πρωταγωνιστούν τα ντραμς xaxaxaxa.. :) δεν εχω "ρατσιστικες" τασεις!! ακουω ολες τις μουσικες, δεν μ'αρεσουν ολες φυσικα, αλλα τις ακουω και μετα...ξεσκαρταρω/ απορριπτω,... οπως ΟΛΟΙ μας αλλωστε. @Waterfall-k Βoys Club version= ακομα πιο μελαγχολικο, ομως ΠΟΛΥ καλοι οι "αγνωστοι" :) και μεσα απο τα ''γερικα αυτια και ματια μου ''!!!!!!!!!!Ωραιο αυτο μ'αρεσε θα το ξαναγραψω. Tα "γερικα αυτια" ξερουν ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο τα αλλα αυτια! Τα "γερικα ματια" εχουνε δει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απο τα αλλα ματια! Νασαι περηφανος που τα εχεις και να τα χαιρεσαι ! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Περικλη, το δικο μου το ειχα αγορασει απο το site της InsideOut στη Γερμανια. Δεν ξερω αν το εχουν ακομα, αλλα θα το βρεις και στο Amazon UK με περιπου 11+ euros. (εχει μεινει μονο ενα για την ακριβεια, και το εχουν με λαθος εξωφυλλο... ::)) http://alturl.com/tyaaz Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Βoys Club version= ακομα πιο μελαγχολικο, ομως ΠΟΛΥ καλοι οι "αγνωστοι" :) Yeap.... ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Εξαιρετική η εκτελεση των Boys Club. Ιδίως ο Bonilla. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Black Label Society. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση