sentientno6 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 εδω παλι το τερας χρησιμοποιει ενα metal Ludwig (& matched grip!!) μα ΠΟΣΑ εχει πια? ;D Μιας και το 'φερε η κουβέντα, με τι κούρδισμα παίζει εδώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 Παντα τα κουρδιζει ψηλα τα ταμπουρα του.Παλαιοτερα μαλιστα το παρακανε κι ολας. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kapdrums Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 εεεεεε....οχι ΠΑΝΤΑ! :P :P εδω δειχνει ενα παραδειγμα του πως ο ηχος του σνερ αλλα και το ελαφρυ pushαρισμα του τεμπο αλλαζει το feel ενος κομματιου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ο ανθρωπος εχει ΒΡΑΧΟ -ΓΚΡΟΥΒ ....ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ !!!!!!!!!!!! βεβαια παιζει και με κορυφες (μπασο ειναι ο paladino αν δεν κανω λαθος ) Το ταμπουρο του δε εχει το κουρδισμα που μου αρεσει απλα σκιζει !!!Και δεν ειναι ´''ψηλα '' .Ερωτηση : προσεξατε τα χαλιά -κιλιμια εκει που στεκονται οι μουσικοι (το εχω δει και στους GOVERMENT MULE το ειχε ο μπασιστας τους ,και ο Sting σε καποιο live ο λογος που το βαζουν ξερει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kapdrums Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 νομιζω γιατι δινουν μια ζεστασια στην σκηνη σε σχεση με το μαυρο-γκρι μοκετοπραγμα που εχουν τα διαφορα στεητζ και drum riser...στα τυμπαν βοηθανε και στον ηχο,ενα παχι χαλι κανει πιο ωραιο φυσικο eq...και δεν ξερω ρε παιδι μου εχει και πιο ωραι αισθηση οταν παιζεις πανω σε χαλι,το χερι σου το νιωθεις πιο "βουτυρατο" ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση