neeq Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2011 Επιτρεψτε μου να παραθεσω μερικα βιντεο απο διαφορα live μας - αφιερωματα στους Pink Floyd. Τα βιντεο είναι απο διαφορες περιοδους, οχι απαραιτητα με καποια σειρα. Ολα τα σχολια ευπροσδεκτα. Hey you Comfortably Numb Shine on you crazy diamond One of these days On the turning away Breath - On the Run - Time Echoes Εβαλα πολλά για να εχετε επιλογες :) Ακουστε οσα θελετε και αντεχετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2011 ''Φίλε μου'' ότι και να πω είναι λίγο .Αυτό που έχετε κάνει είναι καταπληκτικό ,απαιτεί γνώση, εξάσκηση και χρήμα-σε εξοπλισμό,ώρες,άτομα. Το αν κάποιοι θα ακούσουν λίγο τη κιθάρα αλλιώς,τη φωνή αλλιώτικα ,τον ντράμμερ ματαδιαφορετικό λίγα μου λέει γιατί οι Φλόιντ ,είναι αυτοί που είναι και κανείς δεν μπορεί να είναι φωτοκόπια τους ,έστω και ίσως κάποια κόβερ μπαντα του εξωτερικού είναι . Αυτό που θα ήθελα να σε ρωτήσω είναι το εξής . Παίζετε τόσοι άνθρωποι ,μουσικοί ,ηχολήπτης,φωτιστής,δεν ξέρω για σκηνικές παρουσίες και βίντεο και μαγνητοσκοπήσεις ............βγαίνει? το κάνετε για τη ψυχή της μάνας σας -νάναι καλά . Τι ? πες μου θα με τρελάνει η καρντασούπολη ;D ΥΓ έχω χάσει τεύχη εδώ και χρόνια περί συναυλιακών χώρων και πως γίνεται το νταλαβέρι και με τι μέσα τεχνικά μπορεί να βγαίνουν οι μπάντες σήμερα ,αλλά αυτό που κάνετε ,δεν μου φαίνεται εύκολο και στη τελική μου φαίνεται και σαν για τη ψυχή της μάνας σας -μια κόβερ μπάντα στην Ελλάδα.......... ΥΓ2 με μεγάλη εκτίμηση No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μπράβο σας! Δυστυχώς δεν έτυχε να παραβρεθώ στα σόου σας, αν και πρέπει να έγιναν πολλά (όποτε κατέβαινα μικρή βόλτα στη Σαλόνικα έβλεπα τις σχετικές αφίσες) πάλι καλά που υπάρχουν τα βιντεάκια.... Και εμείς ως φοιτητές είχαμε σχηματίσει τέτοιο group, φυσικά σε κάως πιο ερασιτεχνικό επίπεδο, όχι σαν εσάς που είναι σίγουρο πιο επαγγελματικό (είχα ανεβάσει και μερικά κλιψ εδώ..) Ελπίζω αν συνεχίζετε αυτά τα event να σας πετύχω κάποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makispoll Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2011 Mπραβο σας!!!! Φαινεται ποσο δουλεμενοι ειστε διασκευαζοντας ενα συγκροτημα με παρα πολλες απαιτησεις σε ολους τους τομεις απο φωνες μεχρι τα εφφε που χρησιμοποιειτε. Εχω δει live μια αντιστοιχη μπαντα στην αγγλια τους Τhink Floyd. Σε τετοια live παντα αντιλαμβανεσαι το ποσο τεραστιοι ειναι οι Pink Floyd και πως (χωρις να θελω να υποτιμησω κανενα, προς θεου) αποδιδοντας εστω το 1% βγαινει μια μαγεια. Μπραβο σας και ελπιζω να σας απολαυσω live καποια στιγμη. edit: To τραγουδι ειναι "Breathe" :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστουμε πολυ :) Τα ατομα είναι οντως αρκετα. Αυτοι που βλεπετε, ο video artist, ο ηχοληπτης και ο φωτιστης + οποια γυναικεια φωνητικά κατα καιρους. Οικονομικα δε θα λεγα οτι βγαινει. Το μεγεθος του γκρουπ και οι απαιτησεις της παραστασης το κανουν (ειδικα τωρα) λίγο απαγορευτικο για μετακινήσεις, ενω στη Θεσσαλονικη δε μπορουμε να παιζουμε και καθε βδομαδα. Τα κερδη απο μια τετοια παρασταση είναι απο αστεια εως μηδενικά, ενω τα χρηματα που ξοδευτηκαν-ξοδευονται για συγκεκριμενο εξοπλισμο πολλά. Το προσωπικό μου παραπονο είναι οτι μας παρακολουθει συγκεκριμενος πυρηνας φίλων καθε φορα. Ναι μεν "γεμιζουν" αξιοπρεπως καποιους μεγαλους και δυσκολους χωρους, αλλα ειναι συνεχεια οι ιδιοι (οχι οτι μας ενοχλει ;D ). Υπαρχουν ομως πολλά ατομα που ενω τους αρεσουν πολυ οι Floyd, εμας δε μας εχουν καν ακουστα. Και μιλαμε για μια συνεπη παρουσια 6 χρονων στην πόλη. Υπάρχει και λίγο η καχυποψια, λίγο η αμφισβητηση. Απολυτως λογικο. Ολα αυτα, συν οι καθημερινες δουλειες τοσων μελων, μας εμποδιζουν στο να κανουμε ενα βημα παραπερα, οχι φυσικά για οικονομικό κερδος, αλλα για να προβαλλουμε λιγο παραεξω μια δουλεια που κι εμεις την εκτιμουμε. Αλλα το ελπιζουμε και το προσπαθουμε συνεχως :) Ναι, ειναι Breathe, τυπογραφικο λαθος...ευχαριστω :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2011 Mπράβο παιδιά. :) Neeq, εσύ συνεισφέρεις τα μάλα στη Floydίλα. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2011 Ξεχασα να βαλω και το βιντεακι απο τα Βαλτονερα Φλωρίνης, με guest τον Ροτζερ και τον Ντειβ, που εκαναν διακοπες εκει κοντα, στον Αγιο Παντελεημονα. Εμεις ημασταν πισω απο τον τοιχο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Papalampraina Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2011 Παλιότερα, που ήμουν moderator στο forum του pink-floyd.gr σας είχαμε παρακαλέσει άπειρες φορές να κατεβείτε να παίξετε και στην Αθήνα. Από αυτό το βήμα, το ξανακάνω!!! Κατεβείτε ρε!!!!! Σας ζηλεύω, μόνο με την καλή την έννοια. Σαν dj έκανα πρώτος (και καλύτερος) αφιέρωμα 5 ώρες μιξαρισμένο βίντεο στην Πάτρα, με 150 άτομα να είναι κολλημένα στο πανί του projector και να μην κουνιούνται από την θέση τους μέχρι που άνοιξαν τα φώτα και έκλεισε το μαγαζί. Αυτό όμως που κάνετε εσείς δυστυχώς δεν το έχω ζήσει ακόμα, αλλά που θα πάει. ;) Άπειρα μπράβο!!!! ΥΓ: Αυτός ο μπασίστας σας είναι περίεργος. Να τον διώξετε. Δεν είναι καλό παιδί. Είναι του σατανά. Παίζει μόνος του και το άταστο. :) Need.More.Fuzz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δυστυχως η Αθηνα ειναι ενα πολυ δυσκολο εγχειρημα, αν και είναι διακαης ποθος ολων μας. Οι μεχρι τωρα προτασεις, δεν ηταν σοβαρες απο αποψη χωρου-εξοπλισμου και δεν κανουμε 2η φορα το λάθος να παιξουμε με ελλειπη εξοπλισμο σε κακο χωρο (βλ. Ιωαννινα). Επισης, η μετακίνηση και η διαμονη 10 ατομων, για ενα σχημα που δεν εγγυαται κερδη στον οποιο επιχειρηματία, επαφιεται στο φιλοτιμο, την αισιοδοξία και την αγνοια κινδυνου και των 2 πλευρων (συγκροτημα-επιχειρηματιας). Η αληθεια παντως είναι πως αυτη την περιοδο γινονται τα πιο σοβαρα βηματα για ενα υποτυπωδες touring...Υπαρχουν ομως πολλά προβληματα που πρεπει να ξεπεραστουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Papalampraina Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2011 Καλά, με όλο αυτό που λες συμφωνώ. Εδώ πολλές φορές κάνεις συναυλία στον τόπο σου και δεν βγαίνεις οικονομικά, πόσο μάλλον να πάρεις εξοπλισμό, να προσθέσεις μεταφορικά-διαμονή-σίτιση, άστο δεν μαζεύεται. Πάντως κάποια στιγμή θα ανέβω επάνω να σας δω. Need.More.Fuzz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση