elavd Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 Βασικά είναι πολύ απλούστερο να προγραμματίσει ένα set ήχων που θέλει μέσα από το soft synth που θα χρησιμοποιήσει και να αλλάζει από εκεί μέσω του laptop (στα περισσότερα αλλάζεις ήχους με τα βελάκια από το πληκτρολόγιο) και να μην εξαρτάται από το controller. Α ναι??? Δε το ήξερα αυτό!!! :D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skouter Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 Υπερπληκτραδες εγω χρησιμοποιω laptop εδω και δυο χρονια και ακομα δεν θα το συνιστουσα να παει καποιος σε live μονο με το laptop!Seat happens!Ειμαι υπερ της αποψης παντα να υπαρχει μαζι ενα συνθ με ηχακια. Θα ειχα το νου μου για κανα μεταχειρισμενο roland xp-30 η ακομα και xp-80 αν βρεθει σε καλη τιμη και αργοτερα μια καρτουλα στο laptop και εχεις καλυμμενη την ουρα σου σε τυχον ατυχια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 Seat happens! Όχι seat. Shit! Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 Το συγκεκριμένο thread δεν το είχα διαβάσει μέχρι τώρα. Elavd, πόσα λεφτά μπορεί να δώσει ο άνθρωπος; Επίσης, θέλει πολλούς ήχους ή πέντε καλούς ήχους; Νομίζω ότι από εκεί πρέπει να ξεκινά η κουβέντα. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 Ρε παιδια , το παιδι εχει laptop; Γιατι εαν δεν εχει θα του παει αρκετα μπικικινια για να παρει laptop, καρτα ηχου και controller. Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 Ρε παιδια ' date=' το παιδι εχει laptop; Γιατι εαν δεν εχει θα του παει αρκετα μπικικινια για να παρει laptop, καρτα ηχου και controller.[/quote'] Αυτό προσπαθώ να καταλάβω και εγώ. Εδώ πέρα λέμε ότι θέλει να κάνει τη δουλειά του φθηνά και ξεκινάμε τη συζήτηση με laptop; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 Θα χρησιμοποιήσει το laptop του μπασίστα! (ααααχ πολύ φτώχεια έχει πέσει σ'αυτό το ρημαδο-γκρούπ) Επομένως, καλή η λύση με την κάρτα ήχου, αλλά με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά επενδύει για το PC άλλου...!!! Τα διαθέσιμα χρήματα κοντά στα 300¤ ....:(:( (μη με πάρετε με τις πέτρες...!!!!) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 Να ψαξετε να βρειτε στις αγγελιες ενα παλιο synth(dx7 πχ) το οποιο να μπορει να φορτωσει και αλλους ηχους απο αυτους που εχει onboard(για αυτο προτεινα το dx7). Mπορεις να παρεις ενα dx7, καποιο kawai μοντελο(με το Κ1 κανεις αρκετες δουλειες), καποιο αλλο yamaha,καποιο Κοrg(m1), rolland d50, ακομη και καποιο Alesis QS. Mε αυτα τα οργανα μπορεις να κανεις ενα αξιοπρεπεστατο live εαν ψαχτεις. Ετσι πιστευω ... Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 Συμφωνώ και εγώ με τον Underground (όσον αφορά την ιδέα) αν και δεν μπορώ να φανταστώ ποιος παλαβός θα έχει ένα original dx7 ή m1 και θα το δώσει για 300 ευρώ. Ποτέ δεν ξέρεις όμως... Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 E, τσονταρεται του και σεις ρε συμπαικτες του στο group κατιτις ακομη για να βρειτε κατι καλυτερο. Παντωε τωρα που κοιταγα τις αγγελιες στο site της χρυσης ευκαριας εχει καποια μοντελακια(απο αυτα που προαενεφερα). Τσεκερεται το. Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση