Προς το περιεχόμενο

Δοκιμάστε τ'αυτιά σας (Α/Β test Amps vs Models)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σε μέταλ, έχεις τίποτα φίλος? ;D ;D

τα μισα καγκουρομεταλ αλμπουμ των 80s με ...ROCKMAN εχουν γραφτει (δεν ηταν βεβαια digital αλλα modelling ηταν... ;D)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 74
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Πετρούτσης και Στίβ Βάιβαι έχουν ήδη τσιμπήσει axe-fx σε πληροφορώ  ;D

Ναι οκ, εγω μιλαω για main εξοπλισμο. O petrucci μπορει να εχει 400 κιλα boogie μαζι με eventide και δυο ψυγεια στις ηχογραφησεις του, και να χρησιμοποιει σε επιλεγμενα σημεια ενα chorus απο το axe. Δε νομιζω οτι θα εγραφε ποτε MONO με το axe, βαζοντας το στη θεση των Boogie.

Δε νομιζω οτι θα εγραφε ποτε MONO με το axe, βαζοντας το στη θεση των Boogie.

Γιατί;

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

σε μέταλ, έχεις τίποτα φίλος? ;D ;D

Παντως για live rig kαι oι μεταλλαδες χαλασαν  :'( δειτε το παρακατω    Phil Demmel Talks About Getting Out Of Musical Ruts And His Rig

Παντως για live rig kαι oι μεταλλαδες χαλασαν  :'(

Για live εννοείται ότι βολεύει (για διάφορους λόγους), αν και δεν μιλάμε για πλήρη κατάργηση του αναλογικού αφού συνήθως ο modeller περνάει σε λαμπάτο τελικό.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Πρωτίστως με ενδιαφέρει να μου αρέσει εμένα ο ήχος μου. Ο όμορφος ήχος είναι όχημα έμπνευσης. Αν αρέσει και στον ακροατή μου ακόμη καλύτερα. Το 90% των ακροατών, φυσικά και δε θα καταλάβουν διαφορά στον ήχο. Οι περισσότεροι όμως θα καταλάβουν διαφορά στη μουσική (στο παίξιμο) και αυτό θα είναι αποτέλεσμα του ότι έχω βρει τον ήχο που με εμπνέει.

Με όλο το φιλοσοφικό μου κατεβατό για το perception... ε, αυτό εννούσα τελικά!  ;D

edit: ξέχασα να πω ότι έχω ακούσει αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω πηγές στο νετ ότι και οι QOTSA έχουν γράψει δίσκο με modellers. Θεωρώ πιο δύσκολο μια alternative μπάντα να παίζει με προσομοιώσεις παρά μια μέταλ.

edit: ξέχασα να πω ότι έχω ακούσει αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω πηγές στο νετ ότι και οι QOTSA έχουν γράψει δίσκο με modellers.

Mπορώ να σου πω επακριβώς με τι και πώς ηχογραφούσαν όλα τα σχήματα του Homme από την εποχή που πρωτοβρέθηκε σε στούντιο, και πως ποτέ δεν έχω πληροφορηθεί κάτι τέτοιο.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Mπορώ να σου πω επακριβώς με τι και πώς ηχογραφούσαν όλα τα σχήματα του Homme από την εποχή που πρωτοβρέθηκε σε στούντιο.

offtopic Αν θέλεις και βρεις χρόνο, κάνε κάποια στιγμή αυτό το θέμα  :)

Συγνωμη...

Τελικα θα πουμε τη γνωμη μας για το Α/Β του τυπου εδω περα?

Εγω λεω 1-4-5-7 ειναι modelling.

Και ειμαι σιγουρος 100% :P

Σιγα τωρα μη στελνω μειλ να με κοροιδευει.. :P

Αρκετη κοροιδια τρωμε αυτο το καιρο σαν χωρα... :D

Νομιζω οτι το θεμα natural vs modelling εχει τελειωσει εδω και καιρο για καποιους.

Ολα χρειαζονται αν ξερεις να τα χρησιμοποιεις.

Μόλις είδα τα μέηλ:

Hi Mick! Thanks for playing!

Only a perfect score is an instant winner, and yours wasn't quite perfect. (Better than average, though!)

If I don't get enough perfect scores, the prizes go to the best "almosts." I'll keep your answers on file, and let's see how the other contestants do!

In the meantime, I'd be deeply appreciative if you felt inspired to leave a comment or two on the blog. We just launched, and it looks so LONELY! :)

Best,

Joe

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ήδη ένας νικητής;

Πλάκα είχε (πιο πολύ παιχνίδι τύχης μου φάνηκε)  :)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου