Προς το περιεχόμενο

Δοκιμάστε τ'αυτιά σας (Α/Β test Amps vs Models)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 74
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Πέρασε απαρατήρητο ή κάποιοι κάνουν την πάπια;

Bump λοιπόν. Για να δούμε ρε μάγκες με τα χρυσά αυτιά (όπως λέμε Χρυσά Αυγά).

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εκτός από mp3 υπάρχει και link για wav στο κάτω μέρος της σελίδας. Για όσους χρειάζονται καλύτερη ποιότητα.

Πέρασε απαρατήρητο ή κάποιοι κάνουν την πάπια;

Bump λοιπόν. Για να δούμε ρε μάγκες με τα χρυσά αυτιά (όπως λέμε Χρυσά Αυγά).

Ξερεις τι ηττα ειναι να εχεις τρελαθει με το gasing να τα σκας χοντρα και σε τυφλο τεστ να μη παιρνεις χαμπαρι το μοντελινγκ? Γιαυτο αλλωστε δεν απαντα κανεις γιατι οταν πραγματικα μονο τα αυτια ειναι το κριτηριο και οχι αλλα ερεθισματα...οι διαφορες ειναι πολυ μικροτερες απο οτι νομιζουμε.Ειδικα αμα μιλαμε για ηχογραφημενα δειγματα..forget about it...πολυ δυσκολα ξεχωριζεις.

Ξερεις τι ηττα ειναι να εχεις τρελαθει με το gasing να τα σκας χοντρα και σε τυφλο τεστ να μη παιρνεις χαμπαρι το μοντελινγκ? Γιαυτο αλλωστε δεν απαντα κανεις γιατι οταν πραγματικα μονο τα αυτια ειναι το κριτηριο και οχι αλλα ερεθισματα...οι διαφορες ειναι πολυ μικροτερες απο οτι νομιζουμε.Ειδικα αμα μιλαμε για ηχογραφημενα δειγματα..forget about it...πολυ δυσκολα ξεχωριζεις.

Εγώ το ξέρω.

Αυτοί που έχουν τα Χρυσά Αυτιά πρέπει να μας αποδείξουν ότι δεν είναι κότες.

Εγώ το ξέρω.

Αυτοί που έχουν τα Χρυσά Αυτιά πρέπει να μας αποδείξουν ότι δεν είναι κότες.

Ακομα καλυτερο ξερεις ποιο ειναι? να ηχογραφησεις δειγματα να τους πεις ποια ειναι.....αλλα να αλλαξεις  τα ονοματα...το μοντελινγκ να το ονομασεις λαμπατο ενισχυτη και το αντιστροφο.Ποσο στοιχημα πας οτι η συντριπτικη πλειοψηφια θα διαλεξει το.....μοντελινγκ μονο και μονο επειδη θα ειναι βαπτισμενο ως...tube amp.

Ακομα καλυτερο ξερεις ποιο ειναι? να ηχογραφησεις δειγματα να τους πεις ποια ειναι.....αλλα να αλλαξεις  τα ονοματα...το μοντελινγκ να το ονομασεις λαμπατο ενισχυτη και το αντιστροφο.Ποσο στοιχημα πας οτι η συντριπτικη πλειοψηφια θα διαλεξει το.....μοντελινγκ μονο και μονο επειδη θα ειναι βαπτισμενο ως...tube amp.

Εντάξει, αυτό είναι μάλλον απάτη, ωστόσο σίγουρα αν ΞΕΡΕΙ κάποιος τι ακούει (ή, με τι παίζει) επηρεάζεται η ετυμηγορία του. Είναι φαινόμενο ευρύτατα γνωστό στην Ψυχολογία εδώ και δεκαετίες, και αφορά ο,τιδήποτε: φαγητό, κρασί, αυτοκίνητα, γκόμενες... αν σου πουν ότι είναι ακριβό και σπάνιο, το βρίσκεις καλύτερο από κάποιο "υποδεέστερο". Για το τελευταίο παράδειγμα παραπάνω, δες τις επιτυχίες της Τζούλιας, η οποία είναι το πιο ανεπανάληπτο μπάζο που έχω δει στη ζωή μου. 

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου