Superfunk Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 αυτο δεν ειναι βιντεο,αυτο ειναι το απολυτο wet dream του SF ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 Για καποιο περιεργο λογο...οσο εχω σε υποληψη τον Vai τον Lukather τον Ritenour και τον Henderson.. αλλο τοσο εχω και τον Edge. Απλα εξαιρετικος κιθαριστας με φανταστικες ιδεες και ΗΧΑΡΑ!!! Φετιχ μου δε, να ακουω τα κομματια των U2 με ακουστικα και να τον παρατηρω πoσο εξυπνα "Πειραζει" το Panning στις κιθαρες του. Εξαιρετικος κιθαριστας.. Εδω κι αλλος ενα Τελεκαστερας...που ηταν και αγαπημενος του Edge. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 Θεοί και οι 2, ο Jeff Buckley είχε να δώσει πάρα πολλά... Αν πάλι θες την κιθάρα του βίντεο με 42.600 (τσάμπα) είναι δικιά σου http://www.vintageandrare.com/product/Fender-Telecaster-Jeff-Buckley-Owned-1983-Butterscotch-15891 www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ζητω συγνωμη απο το φιλο SF..αν εφυγα offtopic. σουπερ επενδυση το κιθαρονι του buckley...γιατι αναμενεται και η ταινια απο οτι ξερω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 αυτο δεν ειναι βιντεο,αυτο ειναι το απολυτο wet dream του SF ;D Για τα pro tools μιλάς; ;D ;D ;D Δεν θέλω να ξανανοίξω «πόλεμο» (γιατί για ένα περίεργο λόγο μετά το «it might get loud» συμπάθησα υπερβολικά τον edge…και φυσικά συμπαθώ εσένα :P :D) για τα cbs headtstock , ειδικά στις telecaster! Αυτήν την έκοψα για ένα συνοθύλευμα custom 72 tele με μπράτσο stat? Τι είναι ακριβώς; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 Τι είναι ακριβώς; μια 70s Telecaster Deluxe www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 μια 70s Telecaster Deluxe ΑΧΑ! Γι' αυτό δεν μου αρέσει!!! :P ;D Πολύ ωραία είναι!!!! Δεν ξέρω πάντως στο μυαλό μου (με τον νου μου που λένε) σε είχα για thinline τύπο (επειδή μίλησες για το απόλυτο.......) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ουτε και εγω τρελλαινομαι για τις τελε με διπλους (ειχα μια Deluxe παλια,τοτε που τις επαιρνες με $500 γιατι κανεις δεν τις ηθελε αλλα την εδωσα σχεδον αμεσως) αν και οι original widerange μαγνητες ειναι πολυ ωραιοι (για...διπλοι παντα ;D) Καλες ειναι και οι thinline,εχω φτιαξει μια (με μονους οχι με wide range) . Τωρα ο Edge μαλλον πηρε μια απο τις....100 που εχει για το βιντεο....την πιο κοντινη που βρηκε... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 Και εμένα οι typical tele μου αρέσουν (μονοί)….(ντάξ όλες όμορφες είναι και ωραίες- απλά λέμε αν σου έβαζαν το μαχαίρι στο λαιμό) …..τέσπα το θέμα είναι ότι υπάρχουν τόσεςςςς επιλογές….που πραγματικά δεν ξέρεις τι να πρώτο διαλέξεις. Αλήθεια , αν σου έβαζα το μαχαίρι στο λαιμό , ποια ΜΙΑ tele θα διάλεγες; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 Αλήθεια , αν σου έβαζα το μαχαίρι στο λαιμό , ποια ΜΙΑ tele θα διάλεγες; Εγώ πάντως, όποια σου αρέσει εσένα, κανένα πρόβλημα. ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση