Προς το περιεχόμενο

Τι ενισχυτή ν' αγοράσω; Αλήθειες και ψέμματα

Superfunk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι αλλα μη μου πεις πως δε παιζει ρολο το touch ενος παιχτη.βλεπεις πως διχος πολλα πολλα ακουγετε σαν νανε φουλ εξοπλισμενος

Μα ΦΥΣΙΚΑ και παιζει τεραστιο ρολο,αν δεν εχει ηχο στα χερια του ο Σκο ποιος θα εχει ,εγω? ;D

Γιατί, εγώ που θέλω τον έχω?

τι να τον κανεις ρε γκρινιαρη αφου εχεις δικο σου ηχο. :) (και ειναι μαματος)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 56
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Sorry αλλα δεν καταλαβα γρι... :),τι σχεση εχει η LP με την strat?

Αυτο που λενε ολοι (και οχι μονο εγω) ειναι οτι ειναι προτιμοτερο να εχεις μια μετρια κιθαρα και εναν πολυ καλο ενισχυτη παρα το αντιθετο,το καλυτερο βεβαια ειναι να ειναι και τα 2 πολυ καλα.

(btw.Γιατι να θελω SRV ηχο,ο SRV ειμαι?.. ;D)

Αυτο που θελω να πω εγω, ειναι πως ο ενισχυτης ΔΕΝ ειναι το Α και το Ω. Αν δεν εχεις την καταλληλη κιθαρα, δεν θα παρεις ποτε το ηχοχρωμα που θελεις. Αν θελεις ηχοχρωμα strat και εχεις lp, ποτε δεν θα το πλησιασεις καν, δε μπα να'χεις τον καλυτερο ενισχυτη. Δεν υπαρχει ποιοτικος ηχος, υπαρχει μονο ο ηχος που μας αρεσει ή οχι. Αρα, πως ειναι ο ενισχυτης το Α και το Ω?

Θεωρω οτι η κιθαρα ειναι πιο σημαντικη (για αυτους που ακουνε στοιχειωδως), μιας και το "χρωμα" μιας strat ή lp ή tele, θα περασει σε εναν συμπαθητικο μη λαμπατο ενισχυτη (ενταξει οχι και gorilla),  απο την αλλη ομως, εαν εχεις τη λαθος κιθαρα, ποτε δεν θα προσεγγισεις τον ηχο που θες οσο καλος κι αν ειναι ο ενισχυτης, εκτος εαν μιλαμε για βοθρο οπου ολα ισοπεδωνονται. Αν ηταν ο ενισχυτης το Α και το Ω, θα ειχαμε ολοι μια ibanez, θα παταγαμε το κουμπι "strat mode on" και θα ειχαμε ηχο hendrix.

Τα βρισκουμε στο 50/50 ? ;D

Αντε να τα βρουμε με την προυποθεση οτι θα δεχτεις οτι αφου επιλεξεις την κιθαρα πανω στην οποια θα βασιστεις (κατι που εγω το θεωρω αυτονοητο στο παρον thread)  τοτε ο ενισχυτης ΕΙΝΑΙ το Α & το Ω.. ;D  

Αντε να τα βρουμε με την προυποθεση οτι θα δεχτεις οτι αφου επιλεξεις την κιθαρα πανω στην οποια θα βασισθεις τοτε ο ενισχυτης ΕΙΝΑΙ το Α & το Ω.. ;D 

Ή οτι ο καλος ενισχυτης θα αναδειξει πληρως τον "χαρακτηρα" μιας καλης κιθαρας που ειναι το Α & το Ω στον ηχο... ;D  ΟΚ τα βρηκαμε  ;D

Σαφως αλλα αν αποδεχτεις την strat (π.χ.) ως της αγαπημενη σου & μοναδικη σου κιθαρα τοτε ειναι καλυτερο ενα εχεις μια squier & εναν mesa boogie παρα μια CS & εναν Gorilla....

Nα τ΄αφησω? ;D 

Σαφως αλλα αν αποδεχτεις την strat (π.χ.) ως της αγαπημενη σου & μοναδικη σου κιθαρα τοτε ειναι καλυτερο ενα εχεις μια squier & εναν mesa boogie παρα μια CS & εναν Gorilla....

Nα τ΄αφησω? ;D 

Καλα τα ειχαμε παει, αλλα τωρα καναμε πισωγυρισμα... ;D Θα απαντησω διπλωματικα:

Kαλυτερα μια cs σε εναν koch των 900 ευρω, παρα μια squier (εαν υποθεσουμε οτι ειναι μια οχι ιδιαιτερα καλη squier) σε εναν boogie των ν χιλιαδων ευρω.

Αστο και βαλε μισο κιλο ακριβως  ;D

Αν και ο KOCH δεν εχει να ζηλεψει και τιποτα απο τον Boogie (εκτος ισως απο τα βαττ) ....αντε να το παρει το ποταμι για να μη χαλαμε και τις καρδιες μας... ;D

Βεβαια να ξερεις οτι στις ΗΠΑ & στην Ιαπωνια που τους εχω δει οι KOCH εχουν...διπλασιες τιμες απο τους Boogie! ;D

Για να "υποστηρίξω" λίγο τον Superfunk (αν και δεν με έχει καθόλου ανάγκη..) και εάν στη θέση του ενισχυτή βάλουμε ένα ΑΧΕ...τότε σίγουρα δε πα νάχεις κιθάρα των 200 ευρώ...μιλάω για πραγματικό πείραμα που κάναμε με τον Marillion.

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Kαλυτερα μια cs σε εναν koch των 900 ευρω, παρα μια squier (εαν υποθεσουμε οτι ειναι μια οχι ιδιαιτερα καλη squier) σε εναν boogie των ν χιλιαδων ευρω.

Δεν είναι και η καλύτερη σύγκριση αυτή που πρότεινες γιατί στην πρώτη περίπτωση έχεις 2 πολύ καλά μηχανήματα ενώ στη δεύτερη μόνο 1.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου