Προς το περιεχόμενο

Haris - Caravan

Haris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε συ Χαρη κανουμε ανταλλαγη : μπασο με κιθαρα ; Ο κιθαρας" μιλαει "πολυ ωραια !!Το δευτερο στο live at studio  ειναι πιο αμεσο ας κουναει λιγο δεν πειραζει (εδω κουνανε μεγαλοι παιχτες  στα live ) ΑΛΛΑ και η προσεγγιση σας ειναι εξαιρετικη .(αν δεν κανω λαθος τυμπανα παιζεις εσυ ,ετσι δεν ειναι ;) Πως μπορεις τα ηλεκτρονικα  ρε ΧΑΡΗ ; Μου αρεσε το παιξιμο ολων με κορυφαιο τον κιθαριστα .Μπραβο .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 26
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Μια χαρά για live.

Και το τρέξατε και το μαζέψατε και το λύσατε (κάποια ζητήματάκια συγχρονισμού με το μπάσο, υπήρξαν) και το δέσατε και το απλώσατε και το μαζέψατε. Όπως είπα μια χαρά...

Το ταμπούρο σου (και οι ghosts σου), τα Παστορομεσαία του μπάσου και οι πειραματισμοί των keyboards αλλά και σκάσιμο της κιθάρας μου άρεσαν πολύ.

Συμπαθέστατο (τουλάχιστον) το σύνολο με ορισμένες στιγμές ΠΑΡΑ πολύ καλές.

Εύγε Χάρη παιδί μου. :)

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Μια χαρά για live.

Και το τρέξατε και το μαζέψατε και το λύσατε (κάποια ζητήματάκια συγχρονισμού με το μπάσο, υπήρξαν) και το δέσατε και το απλώσατε και το μαζέψατε. Όπως είπα μια χαρά...

Το ταμπούρο σου (και οι ghosts σου), τα Παστορομεσαία του μπάσου και οι πειραματισμοί των keyboards αλλά και σκάσιμο της κιθάρας μου άρεσαν πολύ.

Εύγε Χάρη παιδί μου.

Να μη γράφουμε τα ίδια.

Exactly as he said. ;)

InfluenSir!

Παρα τα ψιλοπροβληματακια που ειπαν τα παιδια να προτιμησω τουτη δω που ναι πιο

ζωντανη και πιο "πραγματικη"?

Πολυ ωραια κι αυτη η βερσ(μου θυμιζει Colosseum II σε σημεια).

Ευγε κι απο με!

Ρε συ Χαρη κανουμε ανταλλαγη : μπασο με κιθαρα ; Ο κιθαρας" μιλαει "πολυ ωραια !!Το δευτερο στο live at studio  ειναι πιο αμεσο ας κουναει λιγο δεν πειραζει (εδω κουνανε μεγαλοι παιχτες  στα live ) ΑΛΛΑ και η προσεγγιση σας ειναι εξαιρετικη .(αν δεν κανω λαθος τυμπανα παιζεις εσυ ,ετσι δεν ειναι ;) Πως μπορεις τα ηλεκτρονικα  ρε ΧΑΡΗ ; Μου αρεσε το παιξιμο ολων με κορυφαιο τον κιθαριστα .Μπραβο .

Περικλή, ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια, αλλά σόρυ, τον κιθαρίστα δεν τον δίνω! Εκτός από το ότι κι εμένα μ' αρέσει πολύ το παίξιμό του, κάνει και ενορχηστρώνει τις περισσότερες από τις διασκευές που παίζουμε. Χώρια, που άντε μετά να τρέχεις να βρεις κιθαρίστα που να μην καίγεται να κάνει σόλα. Αν θέλεις τον νοικιάζουμε με την ώρα όμως! ;D

Ναι, εγώ παίζω τύμπανα και όχι, δεν τα μπορώ τα ηλεκτρονικά (κυρίως γι' αυτό έβαλα και τη live εκτέλεση), αλλά τα ρημάδια βολεύουν όταν θέλεις να κάνεις σπιτική ηχογράφηση και δεν έχεις τον απαιτούμενο εξοπλισμό.

Κώστα & Νέστορα (αφού συμφωνείτε) :

…και το δέσατε και το απλώσατε και το μαζέψατε…

Αυτό δεν είναι κομμάτι είναι τραχανάς! ;D

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας πάντως και παίρνω όλη την ευθύνη επάνω μου. Δεν το είχα καλά το γκρουβ ακόμη.

Ευχαριστούμε για τα θετικά και πάντα εποικοδομητικά σχόλια!

Gvour, ναι και εγώ μάλλον προτιμώ αυτή την εκτέλεση παρά τα λάθη, παρότι η "στουντιακή" είναι σαφώς πιο σωστά παιγμένη, και πιο ολοκληρωμένη και σαν φόρμα και ενορχηστρωτικά.

Colosseum II ε; Δεν το είχα δει (ακούσει) έτσι, και σίγουρα δεν ήταν στις προθέσεις μας, αλλά ίσως έχεις ένα point.

Μακάρι να έπαιζα τα μισά από αυτά που έπαιζε ο Hiseman...

Ευχαριστούμε πολύ και πάλι!

Something Wicked This Way Comes

Μακάρι να έπαιζα τα μισά από αυτά που έπαιζε ο Hiseman...

Και παίζει. Αν δεις το Live Dvd τους (από την επανασύνδεση των COL 1) που εμπεριέχει το σόλο αυτό θα δεις ότι ακόμα το έχει. ;)

InfluenSir!

Και όχι μόνο το σκάσιμο (της κιθάρας). Όλο καταπληκτικό.

Άντε και για άλλα τώρα.

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου