Προς το περιεχόμενο

Haris - Caravan

Haris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολύ έξυπνο το όλο concept με αφορμή το Caravan.

Super ήχος και παίξιμο από όλους (η κιθάρα σπέρνει), groovy to the bone (έγραψες πάλι), άριστη ενορχήστρωση, χμ... ξέχασα τίποτα? :)

Άψογο!

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 26
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Super ήχος και παίξιμο από όλους (η κιθάρα σπέρνει), groovy to the bone (έγραψες πάλι), άριστη ενορχήστρωση, χμ... ξέχασα τίποτα? :)

Άψογο!

+100.Αυτα ακριβως!

Μπραβο παιδια αν και δεν εχω καταλαβει ποσοι διαφορετικοι μουσικοι παιζουν..

Ωραια ενορχηστρωση, με τουλαχιστον τεσσερα διαφορετικα μερη που δινουν διαφορετικο στυλ καθε φορα και η δεξιοτεχνια περναει σε δευτερη μοιρα χωρις να υστερει.

Ζηλευω τον τροπο που οι πληκτραδες ενορχηστρωνουν με μεγαλη ευκολια σε δευτερολεπτα!

Αν υπαρξει και κανενα λαιβ ριξτε κανα συρμα,

Νασος

Εξη χορδές και ειναι πολλές

• Moderator

.....και δύσκολο κομμάτι (το caravan). Με αρέζετε πολύ!  :D

Τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας και στους κ.κ. Jazzjoker, Αργύρη, fusiongtr, gvour, Νάσο και Λάκη!

Εκτελεστικά άψογο, πλην της αρχής που μάλλον κυνηγάς το μπάσο για λιγάκι αλλά μετά τα βρίσκετε  ;D

Αυτό είναι το κακό με τους virtual μπασίστες. Κολλάνε εκεί σε ένα τέμπο, δεν κουνιούνται με τίποτα και άντε να τους πιάσεις! ;D 

Αντε αναδιοργανωθειτε να σας ξαναδουμε!

Αμήν και πότε...

Μπραβο παιδια αν και δεν εχω καταλαβει ποσοι διαφορετικοι μουσικοι παιζουν..

Τρεις - κιθάρα, πλήκτρα, τύμπανα - και ένα κομπιουτερομπάσο (ποιος τον ακούει πάλι τον (Audio)Κώστα! ;D).

Υπάρχει και ένα sequenced μοτίβο, αυτό της εισαγωγής, που τρέχει σε μεγάλο μέρος του κομματιού αλλά κατά τ' άλλα, τρεις και ο ψηφιακός κούκος.

Ζηλευω τον τροπο που οι πληκτραδες ενορχηστρωνουν με μεγαλη ευκολια σε δευτερολεπτα!

Θα ήθελα αναφέρω εδώ ότι τα εύσημα για την ενορχήστρωση και γενικά τη διασκευή ανήκουν αποκλειστικά στον εξαίρετο κιθαρωδό μας, κύριο Αντρέα Ρούπα.

Something Wicked This Way Comes

Χαρη εγραψες παλι!! Παντα ενδιαφερον - παντα με επιπεδο!

Μου αρεσαν οι εναλλαγες αναμεσα στα στυλ που περασες μεσα στο κομματι

well done my friend!!

V

:o :o :o :o  Απλα εχω μεινει μ@@@κας για πολυ μ@@@κας μιλαμε.....Απιστευτο ....Πραγματικα πολυ ομορφη και αξιοπρεπεστατη προσεγγισει με φουλ ατμοσφαιρα και χωρις φλυαρίες.Μπραβο

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Είπα να το ανεβάσω και στην πρώτη μορφή του, παιγμένο live στο στούντιο (προβάδικο).

Ψιλοδιαφορετική φόρμα, άλλο γκρουβ, λίγο πιο γρήγορο τέμπο, και κουνάει και λίγο (εγώ φταίω…), αλλά τουλάχιστον είναι παιγμένο με ακουστικά τύμπανα και μπασίστα.

Ξανα-shoot!

http://www.box.net/shared/sxoljc5k64i6444mcoaa

Something Wicked This Way Comes

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου