samy paraga Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2011 ;)...................για κάποιους μπορεί να είναι και μαρτύριο τέτοια Σούζη No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2011 Από τα πιο αγαπημένα μου συγκροτήματα οι Dream Syndicate του Steve Wynn... ειδικά στα κλασσικά Ghost Stories και Days Of Wine And Roses. Από τα πιο χιλιοακουσμένα άλμπουμ της ζωής μου. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2011 ...και η συναυλία τους στο Βεάκειο τον Ιούνιο του '86 αξέχαστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
indie-anos laternative Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ τους είχα δει λίγο αργότερα σε ένα μικρό club για 150-200 άτομα. Έχω ακόμη τις πένες και το χειρόγραφο set list του Steve Wynn. Μοναδική εμπειρία να είσαι πιτσιρικάς και να κουβεντιάζεις μετά τη συναυλία με αυτό τον άνθρωπο και μουσικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση