marios_fish Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα παίδες.. Σκοπεύω σε μια εβδομάδα να αγοράσω το ακολουθο arrαnger το rοlαnd gw-8.. Θέλω να ετοιμάσω ένα έντεχνο ροκ ποπ πρόγραμμα σε ένα καφέ μπαρ.. πιστεύετε πως θα με καλύψει το συγκεκριμένο αρμόνιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2011 Αν σου κάνουν οι ρυθμοί καί οι ήχοι γιατί να μην σε καλύψει; Να ελέγξεις προσεκτικά τον τρόπο λειτουργίας γιά το live ανάλογα με τις απαιτήσεις σου. Επίσης να προσέξεις το θέμα της εγγύησης, εάν σε ενδιαφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2011 Αν το ''στήσεις'' έχοντας δίπλα σου τα manual, θα σε καλύψει.Συνδιάζει τιμή και ποιότητα. Για το είδος που θες σου έρχεται κουτί. Όπως είπε και ο Μανώλης, δοκίμασέ το,αφιέρωσέ του χρόνο. Έχει και αναβαθμιστεί σε έκδοση Ε, όταν το είχα. **περί εγγυήσεως > ξέρει ο Μανώλης. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marios_fish Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2011 Νομίζω ότι με κάλυψατε.. Βέβαια θα το δοκιμάσω κ αν μου κάνει που λογικα θα μου κάνει θα το πάρω.. ευχαριστώ για τις γνώμες σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μιλάμε γιά το GW-8E (European). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marios_fish Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2011 Στην αθήνα φαντάζομαι όλο κ κάπου θα υπάρχει αυτό το μοντέλο.. Στο μουσικόραμα πχ από ότι είδα υπάρχει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marios_fish Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 Φίλοι μου καλοί μου φίλοι τελικά το αγόρασα, σήμερα κιόλας το πάρελαβα, εχω διαβάσει κ λίγο το μανιουαλ αλλά θέλει αρκετό ψάξιμο ακόμα.. βέβαια το μηχάνημα είναι κορυφή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση