Haris Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατί δεν υπάρχει smiley για το "I am not worthy"; ;D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2011 Kριτικες ευπροσδεκτες.. Ορίστε? ;D ;D ;D Θέλεις οπωσδήποτε κριτικές? ΤΕΛΕΙΟ! :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2011 Εξαιρετικος! Μονη μου ενσταση ο ηχος της κασας,μεγαλυτερο μεγεθος και λιγοτερο muffling την επομενη φορα παρακαλω (η κασα πρεπει να "κουδουναει" στο swing) Σε ευχαριστω {για ολα} μαεστρο!! V Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατί δεν υπάρχει smiley για το "I am not worthy"; ;D ΑΣΕ ΡΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ αφου τα μασας αυτα..σε εχω ακουσει txn man Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mick77 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 :o :o πλακα μας κανεις ε? πες την αληθεια...Α Ψ Ο Γ Ο - Τ Ε Λ Ε Ι Ο....κοντευω να παθω εγκεφαλικο....Ευχαριστω που το ανεβασες-που το επεξες...Να σαι καλα http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατί δεν υπάρχει smiley για το "I am not worthy"; ;D ΑΣΕ ΡΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ αφου τα μασας αυτα..σε εχω ακουσει Ναι καλά... Τα μασάω, αλλά τα κουκούτσια μου κάθονται στο λαιμό! ;D Αν μπορούσα να σουινγκάρω τόσο καλά θα είχα φτιάξει δική μου big band! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Αν μπορούσα να σουινγκάρω τόσο καλά θα είχα φτιάξει δική μου big band! Και που θα έβρισκες βράσε σέξιον παρακαλώ? ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ θα βρω, και να δω τι θα λες τότε! ;D ("τότε": βλ. μετά από άλλη μια δεκαετία!) Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 :o :o πλακα μας κανεις ε? πες την αληθεια...Α Ψ Ο Γ Ο - Τ Ε Λ Ε Ι Ο....κοντευω να παθω εγκεφαλικο....Ευχαριστω που το ανεβασες-που το επεξες...Να σαι καλα thanx mick!! Nα ' σαι καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Εξαιρετικό! Πραγματικά ακούγεται σαν να είσαι 'μαζί τους' στο studio. Θα ήθελα πολύ να ακούσω κομμάτια σου και σε άλλα grooves, εαν έχεις ήδη ηχογραφήσει κάτι. http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση