audiokostas Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 Αν θελετε και τους νεους του φορουμ, ειμαι και εγω μεσα σιγουρα! Αυτούς είναι ειδικά που θέλουμε. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 Για πότε λέτε? Αν δεν έχω πρόβα ή live count me in... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 Αν δεν δουλεύω, θα έρθω κι εγώ. Προτείνω να πάμε σε κάποιο λουσάτο μέρος(φευ, έγινε αναφορά ακόμα και σε..παγκάκι..) διότι λεφτά υπάρχουν. Για λεπτομέρειες, ειδοποιήστε παρακαλώ τον σοφέρ μου. Επίσης, αποστείλατε μία φωτογραφία του κέντρου διασκεδάσεως, ώστε να φροντίσω να ταιριάζουν τα μανικετόκουμπά μου. À bientôt. Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SlenderSmash Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 Αφού ζητάτε νιούφηδες, i'll jump in the bandwagon too!... TheGrooveChronicles - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 Αφού ζητάτε νιούφηδες, i'll jump in the bandwagon too!... άντε μπράβο να δούμε καμμιά καινούρια φάτσα... ;) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 Καλά δεν τους είπατε ρε σεις ότι οι πρωτοεμφανιζόμενοι αναλαμβάνουν και το λογαρισμό; Περιμένετε να φάτε και να πιείτε πρώτα ε; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 Καλά δεν τους είπατε ρε σεις ότι οι πρωτοεμφανιζόμενοι αναλαμβάνουν και το λογαρισμό; Περιμένετε να φάτε και να πιείτε πρώτα ε; σκάσε ρε εποχές που είναι... Το ταπεράκι θα το φέρεις εσύ; Για να πάρουμε και για το σπίτι εννοώ... :P ::) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτούς είναι ειδικά που θέλουμε. Και ειδικα μερικοι που μολις τελειωσαμε απο στρατο, ξερουμε πως να φερομαστε στους νεους 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2011 τη ριμαδα την ημερομηνία σε ποια σελίδα έχετε σκοπό να την πειτε? αντε ρε νότιε δώσε το σαλπισμα ;D Να πιουμε καμιά παγωμένη μπυριτσα όσο έχει ζέστη γιατι παει για ουισκάκι όσο δεν κλεινει ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι την 1η Οκτ. Αλλιώς όλα καλά εδώ! ΆΝΤΕ! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση