Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 ...και μετά ψάχνεις σκαμνί για να κάτσεις στα live?... ΔΙΑΙΤΑ φίλος.... ...και κατάθλιψη..και δίαιτα...άσε δεν έρχομαι.. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέχρι στιγμής εκδήλωσαν ενδιαφέρον.... 1) H αφεντιά μου 2) Marathon 3) Nestoras 4) BigAlejandro 5) Korgious και υποθέτω ;) Dkall Yameth TerryRoscoeBeck Nikolas Και οι πιθανοί .... Jazzjoker (με άλλα ποτά) Neeq Vartanis Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 Eιμαι Λημνο. Παρακαλώ περιμέντε με. Φαντάρος? InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikosgi Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέχρι στιγμής εκδήλωσαν ενδιαφέρον.... 1) H αφεντιά μου 2) Marathon 3) Nestoras 4) BigAlejandro 5) Korgious και υποθέτω ;) Dkall Yameth TerryRoscoeBeck Nikolas Και οι πιθανοί .... Jazzjoker (με άλλα ποτά) Neeq Vartanis Μέσα, απλά δεν με βολεύουν Παρασκευές και Σάββατα βράδυ. Επίσης δεν πίνω, δεν καπνίζω...ναι είμαι φλώρος Mineral Water for me... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 Επίσης δεν πίνω, δεν καπνίζω...ναι είμαι φλώρος Και ο άλλος...που πίνει μόνο κοκακόλα φλώρος είναι...αλλά δεν τολμάμε να του το πούμε γιατί είναι ψηλός και με βαρύ χέρι φλώρος... δεν με βολεύουν Παρασκευές και Σάββατα βράδυ. ....μας έσκισες! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό το Π-Σ-Κ θα τη βγάλω Κάλυμνο,αλλά τα επόμενα μέχρι τέλος του μήνα αρχές του άλλου, θάμαι Αθήνα οπότε ναι γιατί όχι . Αρκεί να είναι Π-Σ-Κ και βράδυ ;) τις υπόλοιπες μέρες απουσιάζω εκτός και τα πρωινά του Π-Σ-Κ δουλεύω .Επίσης να είμαστε σε ανοιχτό χώρο καθότι καπνίζω σα πακιστανός λαθρομετανάστης και το κατάστημα να σερβίρει και τπτ άλλο εκτός μπύρας πχ κανά τσίπουρο . Ευχαριστώ ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέσα, απλά δεν με βολεύουν Παρασκευές και Σάββατα βράδυ. Δυστυχώς το πιθανότερο είναι ένα από αυτά τα δύο βράδια...... :-\ Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατί όχι... Λογικά μέσα, εκτός απροόπτου (1η Οκτ. ΔΕ μπορώ. Το λέω από τώρα. Και λογικά ούτε 30 Σεπ, αφού την 1η θα έχω baby sitting. Αλλά δεν είμαι σίγουρος για το δεύτερο). Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέχρι στιγμής εκδήλωσαν ενδιαφέρον.... 1) H αφεντιά μου 2) Marathon 3) Nestoras 4) BigAlejandro 5) Korgious και υποθέτω ;) Dkall Yameth TerryRoscoeBeck Nikolas Και οι πιθανοί .... Jazzjoker (με άλλα ποτά) Neeq Vartanis another brick in the wall............εγώ δηλαδή Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jks4050 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 Αν θελετε και τους νεους του φορουμ, ειμαι και εγω μεσα σιγουρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση